Bahar aylarının en trend ruj rengi nelerdir? 2021 en trend ruj renkleri

Her mevsim adeta bir rengi temsil etmektedir. Bu bahar da seni temsil eden ruj renklerini bir araya getirdik!

Bahar aylarının en trend ruj rengi nelerdir? 2021 en trend ruj renkleri

2021 yılının en güzeli bahar aylarında hem trendlere uyum sağlamak hem de makyajınızı tek bir sürüşte tamamlamayı isterseniz mutlaka hazırladığımız içeriğe bakmalısınız.

Bir kadının olmazsa olmazı ruj ve rimeldir. Hatta bazen rimel sürmese de olur ama ruj olmazsa olmazıdır! İster markere gidecek olsun isterse de önemli bir davete, spora ya da işe gidecekken hatta çoğu zaman evde aynaya bakarken de ruj sürme isteği gelir. Makyaj malzemelerinde bir yenilenme, temizlik hareketine girişecek olursak azalan malzemeleri birer biber atarken rujlarımızı bir türlü kıramayız. Bitinceye kadar rujları sömürürüz. Biz kızlardaki ruj aşkı böyledir. Şuan asıl konumuz ise ruj renkleridir. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kendini belli eden bahar mevsimi sımsıcak renklerle içimizi de ısıtmaya geldi. Bahar mevsiminde hangi rujlar kullanılır? Hangi renkler 2021 yılının trendeler arasındadır? Gelin birlikte bakalım;

  • DÖRT MEVSİM KIRMIZI AŞKI

Her mevsim asla ama asla tahtını başka renge kaptırmayan kırmızının bu harda en favori renklerin zirvesinde olmasına şaşırmamak lazım.

  • SOFT RENKLER

 

Bu bahar da şıkır şıkır elbiseleri tamamlayacak olan sof rujlar, hem tarzınıza cool bir hava katar hem de görünüşü ile büyüler.

  • BAHAR MORU

Kombinlerin iddialı tarzı ile tamamlayacak olan mor rujlar aykırı giyim modasının adeta baş tacı olacak.

  • NUDA TONLAR

 

Her sezon her şeyde karşımıza çıkar nude tonlar, makyajında son gözdesidir. Nude tonlarda tercih ettiğiniz rujlar hem göz çevresini hem de göz makyajınızı ön plana çıkarır. Aynı zamanda doğallığın da en güzel tonunu yansıtır.

İlgili Haberler