Netflix'in Popüler Dizisi Lucifer'ın 5. Sezon 2. Kısmı Yakında Geliyor

Lucifer Ne zaman yayınlanacak sonunda belli oldu. Herkesin merak ettiği sevilen diziyle ilgili yeni gelişmeler var

Netflix'in Popüler Dizisi Lucifer'ın 5. Sezon 2. Kısmı Yakında Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Netflix, platformun sevilen dizilerinden birisi olan Lucifer’ın 5. Sezon’unun 2. Kısmı için yayın tarihi paylaştı ama bu paylaşımı çok geçmeden sildi. Tarih büyük ihtimalle doğru.

DC’nin çizgi roman evrenine dahil olan Lucifer’ın dizisi ilk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde yayına girdi. Dizi, çizgi romandan farklı bir yol çizse de izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. İzleyicilerin ilgisi artmaya devam ettikçe diziden yeni haberler gelmeye de devam ediyor.

Normal şartlar altında beşinci sezonun tüm bölümlerinin geçtiğimiz yıl yayınlanması bekleniyordu ama salgın yüzünden dizinin sadece ilk 8 bölümü yayınlandı. Geriye kalan bölümler için yapılan çekimler geçen yılın sonlarında bitse de Netflix, bir yayın tarihi açıklamamıştı. Netflix geçtiğimiz günlerde bir yayın tarihi açıkladı ama bu tarih yayınlandıktan kısa bir süre sonra silindi.

Netflix’in sildiği tarih 28 Mayıs 2021 idi. Bu tarihin doğru olabileceği düşünülüyor çünkü IMDB üzerinde de dizinin yayın tarihi 28 Mayıs olarak görünüyor. Dizinin anlaşması altı sezondu. Geriye kalan bölümlerin de yayınlanmasıyla birlikte dizinin yalnızca bir sezonu kalmış olacak. Yani dizi altıncı sezonuyla birlikte final yapacak. Bu son sezonun çekimleri ise şu anda devam etmekte.

Sevenler kadar, çizgi romanlara sadık kalmaması sebebiyle sevmeyen bir kitlenin de bulunduğu Lucifer dizisini Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Peki siz Lucifer dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dizi daha devam etmeli mi yoksa final görmesi iyi mi olacak? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler