Daha Etkileyici Gösteren Gümüş Göz Farı İle Nasıl Makyaj Yapılır?

Kadınlar için her zaman önemli olan az bilinen kimse tarafından uygulanmamış veya az uygulanmış makyajlardır.

Daha Etkileyici Gösteren Gümüş Göz Farı İle Nasıl Makyaj Yapılır?

Göz makyajı kadının gözlerini ortaya çıkarmada çok yardımcıdır. Gümüş farla eyeliner sürdüğümüzde daha güzel bir görüntüye sahip olabiliriz. Gümüş rengimiz fazla kullanılan bir renk değildir o yüzden genelde kimsenin keşfedemediğini keşfetmek isteyen değişikli seven kadınlar vardır. Bunlar her zaman bir arayış içindedir. Ve aradıklarını bulduklarında daha güzel olabileceklerini düşünürler bunun için çok çabalarlar ve çözümler ararlar. Ve size bir itirafta bulunayım mı bu makyaj çok nadir yapılan daha doğrusu fazla kimsenin bilmediği bir makyajdır aşağıda size anlatayım.

Gümüş Farla Yapabileceğiniz Makyajlar:

  • Yorgun gözleriniz varsa gümüş rengini gözlerinizin iç köşelerine makyaj yapabilirsiniz bu sizin yorgun görüntünüzü yok eder. Bu eskiden beri kullanılan bir tekniktir. Bu teknik gözlerinizi ortaya çıkaracak ve sizi canlı gösterecektir.
  • Çekici ve kadınsı gözükmek isterseniz gümüş rengini tercih edebilirsiniz kirpik hizanızda biten bir gümüş far sizi daha çekici kılacaktır.
  • Gümüş renkli farla gölge yapmanız sizi daha iddialı ve çekici yapacaktır.
  • Gümüş rengi bir farla ruju da pembe tonlarda sürerseniz daha güzel olmanıza ve ışıltınıza ışıltı katabilirsiniz.
  • Gümüş farla siyah jel eyeliner sizde kusursuz bir görüntü sağlayacaktır.
  • Işıltı ile gümüş far uygularsanız gümüş gölgeyi yoğunlaştırmış olursunuz.
  • Siyah maskara ve gümüş ton farla ışıltınıza güzellik katabilirsiniz bu sizi daha güzel ve daha muhteşem gözükmenizi sağlayacaktır.
  • Size tavsiyemiz rujunuzu ve allığınızı açık tonlarda seçmemeniz bu sizi daha kötü görüntüye bürünmenizi sağlar o yüzden gümüş renklerle çık tonları kullanmamaya özen gösterin.
  • Gözünüzün altınıza mümkün olduğunca farı abartacak şekilde sürmemelisiniz. Bu sizin küçük gözlüyseniz daha kötü bir görüntüye sahip olmanıza yardım eder.

Mümkün olduğunca yeşil renkli gözlerde kullanmamanız bakışınızı donuklaştırır ve iyi olmayan bir görüntüye büründürür. Gümüş renkli far kahverengi gözlü insanlarda kullanılırsa daha güzel bir görüntüye sahip olmamıza yardım eder.

İlgili Haberler