Rick and Morty'nin 5. Sezonu Geliyor; Fragman ve Yayın Tarihi Paylaşıldı

Rick and Morty'nin 5. Sezonu geliyor, diziye ait ilk fragman yayınlandı. Yeni sezon Haziran ayında başlıyor. Detaylar haberimizde.

Rick and Morty'nin 5. Sezonu Geliyor; Fragman ve Yayın Tarihi Paylaşıldı

Son yıllarda hem tarzı hem iğneleyici senaryosu hem de yaptığı göndermelerle oldukça popüler olan Rick and Morty’nin yeni sezonu geliyor. Dizinin yapımcısı olan Adult Swim, 5. Sezonun ilk fragmanını paylaştı. Bunun yanı sıra dizinin yayın tarihi de açıklandı; 5. Sezon 20 Haziran’da başlıyor. (TSİ: 21 Haziran 06:00)

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz;

Öyle görünüyor ki macerayla dolu bu yeni sezon bizleri güldürmeyi başarırken gizemli evrenlere de götürecek. Sezonun Rick’in geçmişi ve Kötücül Morty gibi konulara değinmesi beklenirken, fragman Adult Swim’in ne kadar yaratıcı olduğunu bir kez daha gözler önüne serer nitelikte.

Kara mizahı ve yaptığı göndermelerle dikkatleri üzerine çeken Rick and Morty, 2 Aralık 2013 tarihinde yayınlanmıştı. İzleyicilerin sevgisini kazanan çizgi dizinin IMDB puanı ise 9,2. Dünyadaki en popüler diziler arasında görülen ve yapımcısına büyük başarı getiren Rick and Morty’nin uzun bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

 

Çizgi diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Peki sizler Rick and Morty hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce IMDB’den aldığı 9,2 puanı hak ediyor mu? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Haberler