Uygun Fiyata Güzel Özellikler Sunan Realme 8 5G Duyuruldu. İşte Özellikleri ve Fiyatı

Realme yükselmeye ve bu orantıda yeni cihazlar tanıtmaya devam ediyor. Şirketin fiyatı uygun, özellikleri etkileyici yeni akıllı telefonu Realme 8 5G duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Uygun Fiyata Güzel Özellikler Sunan Realme 8 5G Duyuruldu. İşte Özellikleri ve Fiyatı

Yeni bir akıllı cihaz üreticisi olmasına rağmen hızlıca yükselişe geçen Realme, orta seviyeden giriş yapacak Realme 8 5G adlı yeni telefonunu duyurdu. Teknik özellikleri ortalamanın üzerinde görülen telefon, uygun fiyatıyla da cebinize dost olacağa benziyor.

Realme 8 5G Teknik Özellikleri Neler?


Realme 8 5G, gücünü MediaTek Dimensity 700 5G işlemcisinden alan bir telefon. Grafik gücüne bakıldığında ise başrolü ARM Mali-G57 üstleniyor. 6,5 inçlik Full HD+ IPS LCD ekran ile gelecek olan telefonun ekran yenileme hızı ise 90 Hz olarak belirlenmiş. Realme 8 5G,  4 GB ve 8GB RAM seçeneklerinin yanı sıra 64 GB ve 128 GB dahili depolama kapasitesi seçeneklerine sahip.

Cihazın kamera kurulumuna göz atıldığında ise arka panelde bizi 3 kamera karşılıyor. 48 MP + 2MP + 2MP çözünürlükteki bu kameralara ön panelde ise, 16 MP çözünürlükte bir selfie kamerası eşlik ediyor. Cihaz 5.000 mAh gibi güçlü bir bataryanın yanı sıra, 18W hızlı şarj desteğine sahip. Son olarak Realme 8 5G adlı bu yeni modelin android 11 tabanlı Realme UI işletim sistemiyle geleceğini belirtelim.

Realme 8 5G Fiyatı Ne Olacak?


Realme 8 5G, bellek kapasiteleri nedeniyle iki farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulacak. Buna göre;

- 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı sunan versiyon: 200 dolar
- 8 GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı sunan versiyon: 226 dolar

İlgili Haberler