Gökhan Çıra "Barışabiliriz" demişti! Selin Ciğerci hakkında flaş paylaşım

Eski futbolcu Gökhan Çıra, boşandığı Selin Ciğerci ile iş ortaklığını devam ettiriyordu. Geçtiğimiz ay barışabileceklerini söyleyen Çıra'dan bugün şok eden bir paylaşım geldi ve Selin Ciğerci ile ilgili paylaşım yaptı.

Gökhan Çıra "Barışabiliriz" demişti! Selin Ciğerci hakkında flaş paylaşım

Türkiye'nin en çok konuştuğu çiftlerden biri olan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, Eylül ayında ani bir kararla mahkemeye çıktı ve anlaşmalı olarak boşandı. İkilinin boşanması çok ani ve hızlı olunca, barışabilecekleri ihtimali hep düşünüldü. Hatta Gökhan Çıra da Armağan Çağlayan'ın programına konuk olduğunda, Ciğerci ile barışabilme ihtimallerinin sıfır olmadığını söylemişti. Ancak Çıra'dan bugün şaşırtan bir açıklama geldi.

BUGÜN İTİBARİ İLE ARKADAŞLIK VE ORTAKLIK BİTTİ

Evliliklerini bitiren ikili iş ortaklığını sürdürdü. Birlikte kurdukları markayı yönetmeye devam eden Çıra ve Ciğerci cephesinden şok eden bir haber daha geldi. Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Selin Ciğerci ile olan bütün iş ortaklığı ve arkadaşlık ilişkim bu gün itibari ile tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim" paylaşımında bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Selin Ciğerci'nin genç bir basketbolcu ile aşk hayatına yelken açtığı gündeme düştü. Ardından Gökhan Çıra da sevgilisi ile görüntülendi. Tüm bu olayların ardından Selin Ciğerci, eski eşi Çıra ile yaşadığı villayı satışa çıkardı ve Zorlu rezidanslarından birine taşındı. İkilinin arkadaşlıklarının devam etmesi beklenirken, artık bu paylaşımla o ihtimal de ortadan tamamen kalkmış oldu.