Gökhan Çıra en büyük kırgınlığını ve Selin Ciğerci ile başlayan aşkını açıkladı!

Selin Ciğerci ile evliliği sona eren Gökhan Çıra, yaşadığı en büyük kırgınlığı ve eski eşi Ciğerci ile başlayan aşkını anlattı. Aşklarından emin oldukları zaman herkesin karşılarında durduğunu söyleyen Çıra, çok zor zamanlardan bugünlere geldiklerini söyledi.

Gökhan Çıra en büyük kırgınlığını ve Selin Ciğerci ile başlayan aşkını açıkladı!

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, geçtiğimiz haftalarda boşanarak hayatlarına tek başına devam etti kararı aldı. Birbirini çok seven ve yakın süreçte çocuk evlat edinecek olan çift, bir anda evliliklerine nokta koydu. Armağan Çağlayan da "Gör Beni" isimli programında Gökhan Çıra'yı konuk etti. Çıra, Ciğerci ile tanışma sürecini ve yaşadıkları zorlukları bir bir anlattı.

SELİN CİĞERCİ'Yİ 18 YAŞINDA TANIDIM

18 yaşında Selin Ciğerci ile tanıştığını anlatan Çıra, "Ondan sonra hiç ayrılmadık. Severek boşandık. Biz sürekli işte beraberiz, tatilde, evde, her yerde beraberdik. Aşırı kıskançlık giriyordu işin içine. İşlerimiz de birlikte olunca birbirimizi kırmadan dostça ayrılalım dedi. Ben ilk zamanlarda çok kıskançtım ama son zamanlarda o kıskançlık yapmaya başladı. Normalde konuşuyoruz düşman değilim. Ben işte çok disiplinliyimdir. O yüzden benim için sorun olmuyor. Bu aralar çok gelmiyor ama onun için de sorun olmuyordur herhalde. Şu an yeni olduğu için duyguları kontrol etmek zor değil. İlerleyen zamanlarda bu zor olabilir. Onun hayatına, benim hayatıma birileri girebilir. Gelmeyedebilir biri barışadabiliriz" dedi.

İLK SENELER SAKLADIK AMA SONRA AÇIKÇA YAŞADIK

Ciğerci ile ilişkisini ilk seneler saklamak zorunda kaldıklarını anlatan Çıra, "Selin'le ilk seneler sakladık ama sonra her şeyi açıkça yaşadık. Ben ilk magazin gündemine düştüğümde çok şaşırmıştım. Çıkıyoruz bir yenden karşımıza çıktılar. Elini bırakıp kaçmıştım. Sonra alıştık artık. Ailem 4 senedir yanımdılar" ifadelerini kullandı.

BENİ EŞİMLE YARGILADILAR

Yaşadığı en büyük kırgınlığı da anlatan Çıra, "Beni eşimle yargıladılar. Bütün Türkiye. Onun ailesi benim ailem, herkes. Biz artık tamam dediğimizde herkes karşımızdaydı. Sadece ikimiz vardı. Kimse yoktu yanımızda. Biz hep güçlü kaldığımız için el ele olduğumuz içi buraya geldik. Herkes bize saygı duymak zorunda kaldı. Bizim halkımız gücü seviyor. Ama bence güç parada değil. Aşkta. Ben paraya saygı duymam. Paranın benim hayatımda bir yeri olmadığını herkes bilir. Benim etrafımda kim varsa bunu size söyler" açıklamasında bulundu.