14 Eylül günlük burç yorumları! Gökten düşen elmalar hangi burca kısmet olacak?

14 Eylül gününde burçlar neler yaşayacak? Üzüntü kimi burcun kod adı olurken, sevinç ise bazı burçları bugün hiç yalnız bırakmayacak. Yengeç burcu aşkı yakaladı yakalayacak, peki Başak? İşte tüm burçların günlük yorumları!

14 Eylül günlük burç yorumları! Gökten düşen elmalar hangi burca kısmet olacak?

14 Eylül gününde burçları neler bekliyor olacak? Burçların şansları bugün çoğunlukla iyi gidecek. Arada tabi ki bazı tökezleyen burçlar olacak. Ama mutluluk genel olarak tüm burçlara yayılmış gibi görünüyor. İşte 14 Eylül günlük burç yorumları:

YARINKİ (15 EYLÜL) GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç
Başkalarının sizi zorlamasına izin vermeyin. Hayatınızın yönünü başkasının kararlarına göre şekillendirmeyin. İstediğiniz adımları atın. Bugünlerde evlilik hakkında bazı kararlar alabilirsiniz. Çaba gerektiren günler sizi bekliyor. Sağlık açısından da sorunlarınız varsa düzelecek. Eğer yoksa da sağlıklı bir gün sizi bekliyor.

Boğa
Güne pozitif enerjiyle başlayacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak aile ve aşk hayatınız bu olumsuzluklar karşısında dimdik yanınızda duracak. Değerinizi bilin ve bu anın tadını çıkarın. Parasal olarak iyi günler yaşayacaksınız. Ama tutumlu olmayı sakın unutmayın.

İkizler
Sosyal çevrenizde bazı belirsizlikler canınızı sıkabilir. Aşk hayatınız sallantılı olabilir ama moralinizi bozmak için henüz erken. Bazı zamanlarda mutsuzluk insanın gelip başına çörekleniverir. Ama bu geçici olacak. İş hayatınızda şansınız yaver gidecek.

Yengeç
Aileniz ile bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorun sizden değil karşınızdakilerden kaynaklı olacak. Daralmış ve ortam değiştirmek isteğinde olabilirsiniz. Ama bunu tartışma ya da kavganın etkisinden değil gerçekten istiyorsanız yapmalısınız. Aşk hayatınızda ise hiç olmadığınız kadar güzel şeylerle karşılaşacaksınız.

Aslan
Bugün sinirlerinize hakim olmalısınız. Olduğundan daha fazla agresif olabilirsiniz. Bu durumun bir sebebini de arıyorsunuz ama bulamamanız olası. Algılayıcı ve yaratıcı bir kimliğiniz var. O yüzden agresifliği unutup konuyu başka odak noktalarına kaydırın. Olumsuz bir havayı olumlu havaya çevirmek sizin elinizde.

Başak
Maddiyat sizi biraz zorluyor olabilir. Ödemeleriniz biraz fazla ve bu yüzden dolayı modunuz epey bir düşük. Bugünler elbette geçecek, sadece sabırlı olmanız gerekecek. Uzun vadeli hedefler belirlemek istiyorsanız bugün sizin gününüz. Hedeflerinizi planlayın ve yola koyulmak için bir yol haritasını önünüze koyun.

Terazi
Bugün şansı mezara gömdüğünüz bir gün olabilir. Depresyonda olabilirsiniz. Yattığınız yerden kalkın ve kendinizi mutlu edecek şeyler yapın. Aşk hayatınızda beklenmedik şeyler olabilir. Aldatılma gibi bir olayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmakta yarar var. Yatırım gibi finansal konularda şans yanında olabilir.

Akrep
Maceraya hazır olun. Aklınız bol malzemeli bir çorba gibi karmakarışık. Arkanızdan çevrilen dolapları bu sıralarda öğrenebilirsiniz. Güvendiğiniz dağlara bir bir kar yağarken, yerle bir olan güven duygunuzu da onarmanız epey zaman alacak. Bireysel aktivitelere yönelin ve kendinizi sevin.

Yay
Sosyalleşmek kanınızda var. Bu sıralarda arkadaş bağlarınız daha da güçlenecek. Başkalarıyla vakit geçirip mutlu oldukça, özgüveninizdeki artışı siz de hissedeceksiniz. Ama iş hayatı noktasında sıkıntı sizi bekliyor. Kavga etmeye meyilli bir yanınız var.

Oğlak
İş ve kariyer odaklı bir gün sizi bekliyor. Bugün sosyalleşmeyi aklınızdan bile geçirmeyin çünkü öyle bir vaktiniz olmayacak. Birçok iş birikti ve hepsi sizin üzerinizde. Sosyal çevrenize ise o yorgunlukla vakit ayırabilmek tam bir sihirbaz işi olabilir. Bitkin ve yorgun hissedebilirsiniz.

Kova
Bu sıralarda bir yolculuk planlaması yapıyorsunuz. İkilemde kalmanıza pek gerek yok. Aklınızda kalacağınıza anılarınızda kalsın. Bu yüzden yola çıkın ve eğlenmenize bakın. İş ve kariyer hayatınızda çok güzel gelişmeler sizi bekliyor.

Balık
Bugün sizin gününüz! Evde oturmayın ve dışarı çıkıp sevdiklerinizle olun. İş, kariyer, aile ve aşk hayatınız çok şaşırtıcı olsa da bu aralar iyi ve bugün de iyi olacak. Yastık altına sakladığınız sümüklü peçetenizi artık bir kenara atın. Ama şunu da söylemek gerekiyor ki bu güzellikleri yaşarken bazı ufak pürüzler de karşınıza çıkabilir.