15 Eylül günlük burç yorumları! Parasal yönden yüzler gülecek, aşkta ise canlar epey bir yanacak

15 Eylül gününde burçların karşısına birbirinden farklı olaylar çıkacak. Balık burcu, içinde birikenleri döküp dökmeyeceğine karar verirken, Başak yeni bir başlangıç için kolları sıvayacak. İşte günün burç yorumları!

15 Eylül günlük burç yorumları! Parasal yönden yüzler gülecek, aşkta ise canlar epey bir yanacak

15 Eylül gününde burçları neler bekliyor olacak? Burçların şansları bugün çoğunlukla iyi gidecek. Arada tabi ki bazı tökezleyen burçlar olacak. Ama mutluluk genel olarak tüm burçlara yayılmış gibi görünüyor. İşte 15 Eylül günlük burç yorumları:

Koç
Ciddiyetinizi bugün geri kazanma zamanı. Hayatınızda hep rastgele kararlar alıp, bazı şeyleri boşlayamazsınız. Biraz toparlanıp işleri yoluna koymaya ne dersiniz? Parasal olarak güzel haberler alabileceğiniz önümüzdeki günlerde sakin bir yol izleyin ve aşırı harcamalardan uzaklaşın. Bugün arkadaşlarınızla sosyal aktiviteler için güzel bir gün. Aşk için kapınızı kapalı tutmayın. Çünkü şu sıralar burcunuzun aşka en yakın olduğu zamanlar.

Boğa
Ortamın aranan kişileri arasındasınız. Çoğu zaman dert dinleyen, fikir veren kişi siz oluyorsunuz. Bu yüzden de arkadaşlarınız desteğinizi isteyebilir. Onlara fikir verirken kendinizi daha işe yarar ve yardımsever hissedeceksiniz. Moralinizi düşüren bazı sağlık sorunları olabilir. Belirtilerinizi hafife almayın ve doktora gidin. Parasal anlamda da cebinizde büyük bir delik oluşacak sorunlar yaşayabilirsiniz.

İkizler
Huzursuz bir gün sizi bekliyor. Ne kadar çok derin düşünürseniz o kadar problemler yaşayabilirsiniz. Mümkünse daha yüzeysel düşündüğünüz bir gün geçirin. Enerjinizi yüksek tutun ve kontrolü elinizde tutmaya özen gösterin. İki arada bir derede kaldığınız her olay zamanınızı boşa harcamanıza sebep olurken, çevrenizdekileri de bunaltıyor. Bu özelliğiniz yüzünden birçok arkadaşınız sizinle görüşmeyi de ihmal ediyor. Bu kadar yüksek dozda kararsızlık sizin için iyi olmayabilir. İş hayatınızda da ciddi engellerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç
Bugün hayalperest olmanız için en güzel gün. Hayaller dünyasına dalın, bu dünyada gezdikçe yaratıcılığınız daha da kamçılanacak. Günlük tutabilir, sosyalleşebilir ya da küçük vloglar ile içinizi dökebilirsiniz. İletişim kurmayı sakın ihmal etmeyin. Etrafınızdakilere de kulak vererek, onları önemsediğinizi hissettirin. Bir Yengeç olarak sosyallik ve dostluk sizin en büyük zaaflarınız arasında bulunuyor. Onları kaybetmeyin. Bugün bazı inişli çıkışlı duygular canınızı sıkabilir.

Aslan
Güne plan yapmayı bırakarak başlayın. Bazı durumlarda plan tabi ki hayat kurtarıcı olabiliyor. Ama fazla plan, dışarıdan donuk ve duvarları aşılmaz biri gibi gözükmenize sebep oluyor. Bu yüzden ne plansız ne de hep planlı olun. Her şeyin bir ortası vardır değil mi? Parasal yönden mutlu olacağınız günler geliyor. Sağlık sorunları yaşadığınız bir gün olmayacak. Duygusal anlamda da ağlamaya meyilli bir gündesiniz. Mendili kendinize yakın tutun.

Başak
Bugün yeniliklere kapı açtığınız bir güne uyanacaksınız. Keşfetmek, zihninizin dünyasında yeni bir pencere açmak hoşunuza gidecek. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Sosyal medyada geçirdiğiniz vakti azaltırsanız daha mutlu hissedeceğinize emin olabilirsiniz. Öğrendiğiniz yeni bilgiler başka bilgiler ile birleşip yeni bir yola evrilmenize destek olacak.

Terazi
Bugün sessizliğinizi bir kenara bırakmalısınız. Kendinizi güvende hissetmediğiniz, mutsuz uyandığınız bir gün olacak. Bu yüzden de zihninizde derinlere inmeye fırsat vermeyin. Harekete geçip aklınızı başka şeylere yorun. İş hayatınızda terfi alabileceğiniz bir süreç yaşıyorsunuz. Bu sizin için iyi olabilir. Ama teklifleri kabul etmeden önce mutlaka düşünmeli ve eksiler ile artıları iyice tartmalısınız.

Akrep
Güne çok iyi bir ruh haliyle uyanacaksınız. Bugün sizin için güzel şeylerin olacağı bir gün. Sorumluluklarınızdan kaçınmayın. Modunuzu yükseltecek olan şey özgüveninizi daha da kazanmaktır. Panik sizi hiçbir şey kazandırmaz. Parasal olarak sorunlar yaşayabilirsiniz ama unutmayın ki her zaman bir çözüm vardır.

Yay
Ciddiyetten uzak kalmanız gereken bir gündesiniz. Dışarı çıkıp rahatlatıcı bir yürüyüş yapabilirsiniz ya da bir tiyatro bileti alarak sosyalleşebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayıp başlamama konusunda gerginlik yaşıyorsunuz. İyice düşünüp öyle karar vermelisiniz.

Oğlak
Bugünlerde maddiyat sizin için en büyük sorunlardan birisi. Harcamalarınızı gereksiz yapıp yapmadığınızı ölçümleyin. Bunun için telefonunuza bir harcama programı indirebilir ve kontrollü harcamalar yapabilirsiniz. Parasal sorunlar dışında güzel bir güne uyandınız. Arkadaşlarınızla sosyalleşin ya da sevdiğiniz kişiye açılmayı deneyin. Belki onun da size bir ilgisi vardır değil mi? Şansınızın yüksek olduğu süreçtesiniz, boşa gitmesini istemezsiniz.

Kova
Sizin de gününüzde olduğunuz bir zaman olacak ama maalesef o gün bugün değil. Zor günler geçiriyorsunuz, çevrenizdekilerin size karşı kayıtsız olduğuna inanıyor olabilirsiniz. Bu da yalnız hissetmenize sebep oluyor. Bir süre kendi dünyanızdan kaçmayı bırakın. Sosyallik belki de bu sıralar canınızı sıkıyordur. Bireysel aktiviteler de ruh halinizi iyi yönde etkileyebilir.

Balık
Sinir küpü olmuş bir haldesiniz. İçinizdeki şeyler o kadar çok birikmiş ki sevdikleriniz kırılmasın diye uzun süredir sessiz kalıyorsunuz. Başkalarının üzülmemesi için kendinizi mutsuz etmeniz ne kadar doğru bir düşünmelisiniz. İletişim kurmaktan kaçmayın, hislerinizin önüne set çekmeyin. Gidin ve ne düşünüyorsanız ifade edin. Yapmacık kalabalıklar yerine gerçek düşüncelerinizi anlatabildiğiniz doğal ilişkilere yönlenin. Böylesi sizi daha mutlu hissettirecek emin olabilirsiniz.