Sevilen Dizi İçin İptal Kararı Geldi Seyirci Neye Uğradığını Şaşırdı

Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren TV dizisi şimdilerde dijital platformlardaydı. Ancak gelen iptal kararı herkesi çok üzdü...

Sevilen Dizi İçin İptal Kararı Geldi Seyirci Neye Uğradığını Şaşırdı

American Gods Dizisi İptal Edildi -  Neil Geiman’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, üçüncü sezonun ardından iptal edildi. Detaylar haberimizde.

Neil Geiman’ın 19 Haziran 2001 Yılında yayınlanan kitabından esinlenerek yapılan ve 30 Nisan 2017 tarihinde ilk bölümüyle yayına giren American Gods dizisi üçüncü sezonun ardından iptal edildi. Dizi, özel güçlere sahip Amerikan Tanrılarını ve onlarla rastgele karşılaşan bazı insanların hikâyesini anlatıyordu. Ülkemizde Amazon Prime’da yayınlanmaktaydı.

IMDB’de 7.8 gibi yüksek puana sahip olan dizi yayında bulunduğu süre içerisinde oyuncu değişiklikleri ve bazı başka olaylarla sık sık gündeme gelmişti. Hâliyle izleyiciler yaşanan bu gelişmelere ters tepki vermişlerdi.

Dizinin üçüncü sezonu ise ocak ayında başlamış ve geçtiğimiz hafta sonlanmıştı. Dizinin iptal edilmesinin ana sebebinin izleyici sayısının e oranında düşmesi gösteriliyor. Ayrıca çıkan bazı haberlere göre dizinin finali bir filmle yapılabilir.

Dizinin izleyici sayısının giderek düşmesi normal karşılanabilir; keza daha önce bahsettiğimiz, oyuncu değişikliği gibi olumsuz durumlar dizinin kalitesinin giderek düşmesine sebep olmuştu. İkinci sezonuyla sevenlerini oldukça üzen dizi, üçüncü sezonda da iyi bir iş çıkaramamıştı.

Dizinin tüm bölümlerini Amazon Prime Video üzerinden izlemeniz mümkün. Bununla birlikte Neil Geiman’ın çizgi romanından etkilenerek yapılan Sandman’i de Netflix’te izleyebilirsiniz. Siz American Gods dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dizinin kalitesi nasıldı? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşın.

İlgili Haberler