Camdaki Kız Dizisi Öyle Bir Dizi Olacak Ki Türkiye'de Adeta Bir İlk Yaşanacak

Kanal D ekranında yayınlanacak olan TV Dizisi Camdaki Kız hakkında çarpıcı bilgiler gelmeye devam ediyor. Adeta dizi tarihinde bir ilk yaşanacak..

Camdaki Kız Dizisi Öyle Bir Dizi Olacak Ki Türkiye'de Adeta Bir İlk Yaşanacak

Son dönemde çok sayıda Dizi final yaparken çok sayıda yeni dizide yayınlanmaya başlıyor. En çok merakla beklenen dizilerden birisi ise Camdaki Kız dizisi olacak..

Diziler arasına yeni bir dizi geliyor. Adı oldukça ilginç. Camdaki Kız.. Son zamanlarda dizileri yönünden yüzü gülen Kanal D yeniden fırtına estirecek gibi duruyor 

Konuyla ilgili ayrıntıları Televizyongazetesi adlı internet sitesi duyurmuş buna göre Kanal D ekranlarında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Camdaki Kız isimli diziyle ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.. Camdaki Kız dizisiyle ilgili hatta hızlıca da bir fragman paylaşıldı.

Olay olacak dizinin başrolü de belli oldu buna göre Burcu Biricik’in başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız isimli dizi güçlü bir oyuncu kadrosu ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor... 

Gelen son dakika bilgilerine göre Camdaki Kız çekimleri yoğun bir tempoda devam etmekte ve Taksim İstiklal Caddesi’nde çekilen ilk fragmana da ilgi de gerçekten çok büyük oldu.

 

Öte yandan Dizinin sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da özellikle Balkanlarda heyecanla beklenmeye başlaması ise çok önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkmakta .

Öte yandan fırtınalar estirmesi beklenen Camdaki Kız dizisi hakkında Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu'da önemli detaylara yer verdi..

Milliyet gazetesinde yayınlanan o yazıda aynen şu ifadeler yer aldı.. 

“Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi ‘Camdaki Kız’, daha yayına girmeden dünya pazarına açılıyor. Uluslararası pazardaki satışını yapan Eccho Rights şirketi, yapımın satışlarına önümüzdeki aylarda başlayacağını duyurdu.

Yayına girmeden böyle bir girişimde bulunulması diziye olan güvenden de kaynaklanıyor. Proje, en geç nisan başı ekranda olacak.

Eccho Rihts cephesi diziden çok umutlu. Hatta “Türk dizilerinde yeni bir sayfa açacak” diyorlar. “Tam bir Sindirella hikayesi. Kostümler ve mekanlar muhteşem” yorumunu yapıyorlar. Şimdiden alıcılar sıraya girmiş.”

Camdaki Kız dizisinin Kanal D ekranında yayınlandıktan sonra fırtınalar estirmesi beklenmekte.. Şimdiden çok sayıda kişi merakla diziyi beklerken sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı..

İlgili Haberler