Bilinmeyen Gerçekler Ortaya Çıktı - Armağan’ın Çağlayan Başarısı

Armağan Çağlayan, yaklaşık 1 seneyi aşkındır 1968 adını verdiği youtube kanalında çok başarılı, çok ilginç ve popüler içerikler üretiyor.

Bilinmeyen Gerçekler Ortaya Çıktı - Armağan’ın Çağlayan Başarısı

Uzunca bir süredir konvansiyel televizyonların kendisine hitap etmediğini düşünen kesme adeta bir nefes niteliğinde gelen biyografik tarzda “gör beni” ve “dur bi dinle” programlarıyla hem seyirci gözündeki bazı karanlık köşeleri aydınlatıyor hem de bunu magazinel bir tatta ve eğlence temelinde yapıyor.

Bu iki kanalı dışında “uçuk kaçık masallar” ve “o ona karşı” isimli iki farklı formatı ile toplamda 4 ayrı tarzda içerik üretiyor. Bu başarısı bazı yabancı şirketlerin dikkatini çekmiş olacak ki “dur bi dinle” programının formatının bir İngiliz şirketi tarafından satın alınma olasılığının olduğunu belirtelim.

 Türk dizilerinin yurtdışındaki başarısı malumken üstüne Türk yapımcılarının ve içerik üreticilerinin başarısı da eklendiğinde ülkemiz açısından gurur verici bir tablo olduğunu söylemeden geçemeyiz. Programın başarısında Armağan Çağlayan’ın mesleki başarısı olduğu kadar kişisel samimiyetinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Yapmacık, sorular için süre sınırı olan, gerilimli fon müzikli, sadece gündem yaratma amaçlı,  içinde bir yargı barındıran sorulardan ziyade konuğu anlamaya yönelik tarzı ve “sadece kendi merak ettiklerini” sorduğu vurgusuyla rahatlığı ekrandan bize de yansıyor.  

Hayatımıza sivri diliyle giriş yapan bir jüri üyesi iken şimdilerde bambaşka bir olgunluk ya da farkındalığa sahip kişiliği bize çok eğlenceli anlar sunuyor.  Dijitaldeki başarısının devamını dilemekle birlikte bir gün o sandalyeye kendisini oturtup kendi ağzından kendisini anlatmasını isterdim. Eminim karakutu misali magazin gündeminden figürlerin ne eğlenceli, ne egolu, ne şaşaalı hikayelerini dinlerdik…  Yaratıcılığının ve başarılarının daim olması dileği ile.. sahi, ne çok özlemişiz ekranlarda keyifli sohbetleri…

İlgili Haberler