Best Model iddiaları yargıya taşındı! Erkan Özerman şimdi ne yapacak?

Uzun yıllardır devam eden Best Model of Turkey yarışmasına dair skandal iddialar ortaya çıktı. Yarışmaya katılan erkek yarışmacılar, taciz edildiklerini öne sürdü ve Erkan Özerman ile organizatör Aydın Güler hakkında şok eden ifadeler kullanıldı. O olay sonunda yargıya taşındı.

Best Model iddiaları yargıya taşındı! Erkan Özerman şimdi ne yapacak?

Best Model of Turkey yarışmasına dair skandal denebilecek birçok iddia ortaya atıldı. Yarışmacı Elmas Yıldız ve Barış Arslan'ın itirafları ile başlayan itiraf zinciri ardı ardına birçok isimle devam etti. Barış Arslan, yarışmada kendisine mesaj atıldığını ve Erkan Özerman'a masaja çağrıldığını ileri sürdü.

BEST MODEL KONUSUNDA YENİ GELİŞME

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Arslan'ın ardından 6 yarışmacı daha başına gelenleri anlattı. Programa konuk olan ikiz kardeşler Erkan Özerman'ı reddettiği için birinci olamadıklarını söyledi ve tehdit edildiklerini iddia etti. Tüm bunlar devam ederken bir gelişme daha yaşandı.

İKİ YARIŞMACI ERKAN ÖZERMAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Erkan Özerman üzerine atılı tüm iddiaları reddederek yalandı. Ancak Best Model yarışmacısı Barış Arslan ve Elmaz Yıldız yargı yoluna başvurdu. Tüm programlarda konuşulanlar davaya delil olarak sayılırken, avukat Yeşim Gün aracılığıyla konu yargıya intikal edecek. İki yarışmacı, tacize uğradıkları iddialarıyla Erkan Özerman ve Aydın Güler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erkan Özerman, hakkındaki tüm iddiaları yanıtlamak için canlı yayına konuk oldu. Ancak orada da sunucular ile büyük tartışma içine girdi. Tüm suçları reddedip, isminin karalanmaya çalışıldığını öne süren Özerman, kaybeden yarışmacıların hırslarından dolayı böyle bir yola girdiklerini iddia etti.