Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman evli mi, kaç yaşında? Erkan Özerman Best Model ilişkisi ne?

Magazin gündeminde yer alan skandal iddialar sonrasında Erkan Özerman'ın hayatı ve kariyeri gündeme geldi. Best Model yarışmacılarının iddiasına göre, yarışmacılar için bir otel ayarlandı ve Erkan Özerman'a masaj yapmaları söylendi. Peki Erkan Özerman kimdir, evli mi, kaç yaşında? İşte detaylar...

Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman evli mi, kaç yaşında? Erkan Özerman Best Model ilişkisi ne?

Türkiye'nin çok uzun zamandır popülerliğini koruyan güzellik yarışması Best Model of Turkey, birçok alanda güzelleri seçmeye devam ediyor. Erkek ve kadınların katılım gösterdiği bu yarışma hakkında skandallar ortaya bir bir saçıldı. Organizasyonun kurucu ismi Erkan Özerman'a dair şok eden ifadeler kullanılması gündeme oturdu.

Erkan Özerman'ın Best Model ile olan bağlantısı birçok kişi tarafından bilinmiyor. Fakat Özerman, Best Model of Turkey yarışmasının kurucusudur. İşte Özerman'ın biyografisi:

ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?
4 Kasım 1938 yılında İstanbul'da doğan Erkan Özerman, Galatasaray Lisesi ve Universite Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'ndan mezun oldu. Birçok gazetede, sinema ve tiyatro eleştirmenliği yaptı. Magazin yazarlığı yaptı. Ankara Radyosu'nda da eğlence programları direktörlüğü görevini üstlendi.

Türkiye'de eğlence sektöründe büyük bir isim olan Özerman, moda organizatörlüğü, menajerlik, müzik editörlüğü, yapımcılık gibi mesleklerde de bulundu.

Gece kulüpleri ve diskoteklerin de kurucusu olarak bilinin. 1976 senesinde ilk Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali'nin başkanlığını yaptı. 1979 yılında Fransız-Türk Dostluk Derneği Başkanı oldu. 1989 yılında Best Model Of Tukey ve Best Model of The World'ün kurucusu oldu. 2001'de ise Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı oldu. Hayatı boyunca birçok ödül alan Özerman'ın devletlerce verilmiş olan madalyaları da bulunuyor.

erkan-ozerman.jpg

Kaynak: Best Model Turkey, Habertürk