Berfu Yenenler, kendisini sansürleyen Yeni Akit'i çok fena tiye altı! Ünlüler kahkahaya boğuldu

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in Miss Turkey yarışmasında sunuculuk yaptığı sırada, Berfu Yenenler çocuk esprisiyle Yeni Akit'in tepkisini çekti. Ar damarları çatladı" başlıklı haberde Yenenler çiftine tepki gösterip, Berfu Yenenler'i sansürleyince, Yenenler de Akit'i çok fena tiye aldı.

Berfu Yenenler, kendisini sansürleyen Yeni Akit'i çok fena tiye altı! Ünlüler kahkahaya boğuldu

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çifti geçtiğimiz günlerde Miss Turkey yarışmasının sunuculuğunu yaptı. İlk canlı sunuculuğunu gerçekleştiren Berfu Yenenler, yayın sırasında Eser Yenenler'in kendisini sakinleştirmeye çalışması karşısında espriyi patlattı. Yenenler, "Kendini bana bırak" deyince, Berfu Yenenler de, "Kendimi sana bırakmam konusunda emin misin? Çünkü ben kendimi ne zaman sana bıraksam bizim çocuğumuz oluyor" yorumunda bulundu.

YENİ AKİT'İ TİYE ALIP KENDİNİ SANSÜRLEDİ

Bu sözlere Yeni Akit çok sert tepki gösterdi ve "Ar damarları çatladı! Eser Yenenler ve eşinden 'Mahremiyet rezaleti" başlığını atarak, Berfu Yenenler'i sansürledi. Yeni Akit'in bu paylaşımı tepki üstüne tepki alırken, Yenenler'in esprili paylaşımı da binlerce beğeni aldı. Instagram paylaşımında Yenenler, 200 bine yakın beğeni alırken, binlerce yorum da gecikmedi.

HAFTAYA AR DAMARIMI SANSÜRLEYEREK BAŞLADIM

Berfu Yenenler sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Yeni Akit'i çok fena tiye aldı. Instagram'dan "Haftaya ar damarımı sansürleyerek başladım. Nolur nolmaz arkadaşlar tedbiri elden bırakmayalım" ifadelerini kullanarak, kendi fotoğraflarını sansürleyerek paylaştı.

ÜNLÜLER KAHKAHAYA BOĞULDU

Enis Arıkan, Gupse Özay, Aybüke Albere, Zeynep Bastık, Atakan Çelik, Esra Ruşan, Begüm Çağla Taşkın, Murat Cemcir gibi simler, Yenenler'in bu paylaşımına yorum yaptı. Şarkıcı Murat Dalkılıç da "Bu ar damarıyla nereye kadar? Bu sansür yeter mi sandın?" ifadelerini kullandı.