Miss Turkey yarışmasını sunan Berfu Yenenler sahnede öyle bir şey söyledi ki Eser Yenenler kıpkırmızı oldu

Miss Turkey yarışmasını sunan Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti, yarışmaya damga vuran isimlerden oldu. Berfu Yenenler herkesin önünde yaptığı espriyle Eser Yenenler'in kıpkırmızı olmasına sebep oldu.

Miss Turkey yarışmasını sunan Berfu Yenenler sahnede öyle bir şey söyledi ki Eser Yenenler kıpkırmızı oldu

Miss Turkey 2021 yarışmasını ünlü komedyen Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler sundu. Programa birçok ünlünün yanı sıra çok geniş bir katılım da sağlandı. Yarışmanın final gecesine Berfu Yenenler'in esprisi damga vurdu.

İlk canlı yayın sunumunu yapan Berfu Yenenler'in heyecanı yüzünden okundu. "Bu benim ilk canlı yayınım ve Eser'e güvenip de geldik. Bir tık patavatsız biriyim. Arık sana güveniyorum. Ne diyebilirim ki?" diyen Yenenler'e eşi Eser Yenenler destek oldu.

KENDİNİ BANA BIRAK TAMAM MI?

Eşinin heyecanı karşısında sakin olmasını isteyen Eser Yenenler, "Bana güven sen kendini bana bırak tamam mı? Rahat ol" ifadelerini kullandı. İşte her şey burada başladı. Ünlü komedyenin eşi yaptığı espriyle gecenin en çok konuşulanı olmayı başardı.

KENDİMİ NE ZAMAN SANA BIRAKSAM ÇOCUĞUMUZ OLUYOR

Berfu Yenenler, "Kendimi sana bırakmam konusunda emin misin? Çünkü ben kendimi ne zaman sana bıraksam bizim çocuğumuz oluyor" esprisini yaptı. Bu espri sonrasında salon kahkahaya boğulurken, Eser Yenenler ise utancından kıpkırmızı olarak elindeki kağıdı yüzüne kapattı ve "Patavatsızlık dediğim şey buydu" ifadelerini kullandı.

Video: Eksiblog