Zoom, Eğlenceli Toplantılar Oluşturmak İçin Immersive View Özelliğini Başlattı

Bu yazıda Zoom'un, işletmeleri daha dikkat çekici bir hale getirmek ve işletmelerin, iş birliğine yönelik sanal toplantılar yapabilmesi amacıyla kullanıma sunduğu Immersive View özelliğinden bahsetmektedir.

Zoom, Eğlenceli Toplantılar Oluşturmak İçin Immersive View Özelliğini Başlattı

Zoom, işletmeleri daha dikkat çekici bir hale getirmek ve işletmelerin, iş birliğine yönelik sanal toplantılar yapabilmesi amacıyla Immersive View özelliğini kullanıma sundu.

Immersive View özelliği toplantı sahiplerinin, web semineri panelistlerini ve video katılımcılarını tek bir sanal arka planda düzenleyebilmesini sağlamaktadır. Bunun yanında Immersive View, aynı ortamda 25'e kadar katılımcı yerleştirmenizi sağlayarak konferans oditoryumu, sınıf, toplantı odası gibi yerlerde beraber bulunma hissini sağlayabilmektedir.

Hem Daha Eğlenceli Hem de Daha Gerçekçi Bir Toplantı Ortamı

Toplantı ve web semineri sahipleri, Hoparlör ya da Galeri görünümünü nasıl seçiyorlarsa Immersive View görünümünü de aynı şekilde seçebiliyorlar. Toplantı sahipleri, Tam Ekran Görünümünü etkin hale getirdiklerinde katılımcıları, manuel ya da otomatik olarak seçtikleri bir sanal sahneye yerleştirme seçeneğine sahip olacak. Ayrıca toplantı sahipleri katılımcıları, seçmiş oldukları sanal sahnenin etrafında kolaylıkla hareket ettirebilecek hatta daha gerçekçi olması adına katılımcıların resim boyutlarını bile yeniden ayarlayabilecekler.

Zoom 5.6.3 veya daha üst bir versiyonunu kullanan tüm Pro ve Ücretsiz hesaplar, Windows ve macOs işletim sistemlerinde artık Zoom Immersive View'i kullanabilecek. Diğer hesap türlerinde ise web portalı aracılığıyla etkin duruma getirebilecek.