Yusuf Güney'den bir astral seyahat çıkışı daha! "Nerelere nerelere gittim"

Şarkıcı Yusuf Güney, Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Zor Ama Sor" programına konuk oldu ve bazı açıklamalarda bulundu. Astral seyahat çıkışıyla büyük tepki alan Güney, aynı konuda bir açıklama daha yaptı ve Türkiye'nin hazır olmadığını söyledi.

Yusuf Güney'den bir astral seyahat çıkışı daha! "Nerelere nerelere gittim"

YouTube üzerinden 196Sekiz adlı kanalın programlarından biri olan ve Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Zor Ama Sor" adlı programın son konuğu, şarkıcı Yusuf Güney oldu. Ünlü şarkıcı, en son bir astral seyahat açıklamasıyla gündem olmuştu. Aynı konuda Güney'den bir açıklama daha geldi. Türkiye'nin buna hazır olmadığını söyleyen Güney, 4 senedir astral seyahat yaptığını ve birçok yere gittiğini ifade etti.

İNGİLTER VATANDAŞLIĞINI ALMAYAN BİR ADAMIM BEN

Bir dönem Türkiye'yi terk etmeyi düşündüğünü ifade eden Güney, "Ben bir ara kafayı yedim. Ülkeyi terk etmeyi düşünüyordum. İngiltere vatandaşlığını almayan bir adamım ben. Bu övünecek bir şey değil. Kendimi ifade edecek bir yer bulamadım ben. Herkes önyargıyla yaklaştı bana. Kendimi farklı biri göstermeyi beceremedim" ifadelerini kullandı.

BEN 4 SENEDİR ASTRAL SEYAHAT YAPIYORUM, NERELERE NERELERE GİTTİM

Astral seyahat konusunda ise Güney, "Ben benimle alakalı süper mizahlar yapılmıştır. O kadar yaratıcı yapıyorlar ki gülüyorum. Astral seyahatle alakalı olarak. Yanlış anlamasınlar, ülke hazır değilmiş. Ben 4 senedir astral seyahat yapıyorum. Nerelere nerelere gittim. Tibet'e gittim. Everest'in tepesine gittim. 4600 metre teknolojiden uzak ayip acayip şeylere girdik. Ondan sonra gözünüz açılıyor. Ben insanları düşünüyorum. En azından maneviyat güzel bir şey. İnsanın iç benliğiyle yüzleşmesi... Bu konuda öyle bir tiye alındım ki inanamadım" dedi.

YUSUF GÜNEY NE DEMİŞTİ?

Yusuf Güney, geçtiğimiz aylarda katıldığı "Hayatın Rengi" adlı bir programda, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Yani düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım... İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı" demişti.