Yıldız Tilbe Gaziantep’e gidiyor

Türk müziğinin efsane isimlerinden Yıldız Tilbe Güney Dağdeviren’in dev organizasyonuyla Adana, Gaziantep ve Mardin’de konser verecek.

Yıldız Tilbe Gaziantep’e gidiyor

Gaziantep ve bölgede eğlence sektörünün lider isimlerinden Güney Dağdeviren, seri Yıldız Tilbe konserleriyle bölgedeki müzikseverleri mest etmeye hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Dağdeviren’in düzenlediği organizasyonla 2 Kasım’da Adana, 4 Kasım’da Gaziantep ve 6 Kasım’da da Mardin’deki sevenleriyle buluşacak.

2 Kasım’daki Adana konseri Çukurova Açık Hava sahnesinde, 4 Kasım’daki Gaziantep konseri GAÜN Açık Hava sahnesinde ve 6 Kasım’daki Mardin konseri Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

FGD GROUP’TAN YAZA VEDA KONSERLERİ

Türk müziğinin ünlü ismi Yıldız Tilbe’nın bölge illerinde büyük bir hayran kitlesi olduğuna dikkat çeken Güney Dağdeviren ‘2’şer gün arayla 3 ilimizde müzik sektörünün efsane ismi Yıldız Tilbe’yi sevenleriyle buluşturacağız. Her üç ilimizde de biletlere büyük bir talep oluştu. Kısa süre içerisinde biletlerin tükenmesini bekliyoruz. Gördüğümüz ilgiden memnunuz. Yıldız Tilbe kış öncesi sevenlerin içini ısıtacak’ diye konuştu.

Haberfavori.com - basın bültenleri