Yeşim Salkım'ın en acı günü! Sosyal medyadan paylaştı

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babasının vefat ettiğini duyurdu. "Sizin hiç babanız öldü mü?" sorusuyla acı haberi veren Salkım, koronavirüsten babasını kaybetti.

Yeşim Salkım'ın en acı günü! Sosyal medyadan paylaştı

Ünlü müzik sanatçısı Yeşim Salkım, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla babasının hayatını kaybettiğini duyurdu. Babasıyla bir fotoğrafını paylaşan Salkım'a ünlülerden de baş sağlığı mesajları yağdı.

Salkım'ın babası Dursun Salkım, yaklaşım 20 gün önce koronavirüse yakalanarak durumu ağırlaştı. 3 doz aşı olmasına rağmen hastalığı bir türlü yenemeyen baba Salkım, "Babamız kovid ve aşılı. 15 gündür geçmedi dua edin olur mu" demişti.

SİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?

Hastalığı yeneceğini söylemesine rağmen Salkım'ın babası hayata tutunamadı. Salkım, "Sizin hiç babanız öldü mü? Cennette buluşalım babam Dursun Salkım" diyerek acılı haberi paylaştı. Salkım'ın kuzu Gizem Salkım da sosyal medya hesabından, "Canım dedemi kaybettik. Sen çok seviyorum. Mekanın cennet olsun. Artık daha güzel bir yerdesin" ifadelerini kullandı.

DOSTLARINDAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJLARI YAĞDI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Salkım'ın dostlarından baş sağlığı mesajları geldi. Armağan Çağlayan, "Başınız sağolsun Yeşim hanım.. Sabır dilerim" ifadelerini kullanırken, Seda Sayan da "Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Üzerine nur yağsın" yorumunda bulundu. Şehrazat da destek olanlar arasında yer aldı ve "Başın sağ olsun Yeşimcim. Mekanı cennet olsun Dursun ağabeyimizin" ifadelerine yer verdi.