Yengeç için partiler bitiyor, Koç büyük sorumluluk yükleniyor! İşte 15 Ekim günlük burç yorumları

Gerginlik, üzüntü, yalnızlık, yoğunluk ne ararsanız hepsi var. İşte 15 Ekim Cuma günlük burç yorumları! Akrep, Yengeç, Kova, Balık, Yay, Başak ve daha fazlası...

Yengeç için partiler bitiyor, Koç büyük sorumluluk yükleniyor! İşte 15 Ekim günlük burç yorumları

15 Ekim Cuma gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Koç, ailesinin yaşadığı sorunlarda arabuluculuk yapacak. Boğa maddiyatını dikkate alacak, İkizler ise yalnız kalma isteğinde olacak. İşte 15 Ekim Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Bugün çok yoğun olacaksınız ve ailenizden birilerine arabuluculuk yapmak zorunda kalacaksınız. Ailenizin fertleri arasında anlaşmazlıklar çıkacak ve sizden yardım istenecek. Yardımınızı esirgemeyin. Sorun çözülmezse de büyük tepki gösterebilirsiniz ama sakin kalmayı deneyin. Gevşemeyi deneyin.

Boğa
Bugün maddiyatınızı sorgulamanız gerekecek. Alışverişi çok seviyorsunuz ama bunun bir sınırı olmalı. Bu sebeple de dikkatli olun ve planlı bir şekilde ilerleyin. Üzüntü yaşayabilirsiniz ama iyi bir bütçe planı her şeyi yoluna daha da sokacak ve rahatlayacaksınız. Para için endişelenmek yerine düzgün bir planlama ile hayatınızı rahatça yaşayın. İçgüdülerinize güvenin ama parasal olarak bir hamle yapmayın.

İkizler
Bugün canınız o kadar çok sıkılacak ki bu nedenle dışarı çıkmak isteyeceksiniz. Ama yalnız kalmak daha cazip gelecek. Çevrenizdekilerin uyumsuzluğu, ikiyüzlülüğü ve çıkarcılığı sizi bıktırmış durumda. Yeni bir deneyim yaşayın ve kendinizi rahatlatın. Rutini kırarak hiç yapmadığınız şeyler yapın. Örneğin bir antikacıya gidebilirsiniz. Kendinizi ne kadar iyi hissedeceğinizi gördüğünüzde mutlu olacaksınız.

Yengeç
Parti zamanı artık bitti. Sağlıksız yiyecekler, yoğun tempolu eğlencelere ara vermeniz gerekiyor. Bu sıralar ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evinizle ilgilenin ve yalnız kalın. Bu sıralar çok sosyalleşiyorsunuz ve kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Bugünü sakin ve huzurlu geçirin.

Aslan
Yeni fikirlere ve büyük planlara karşı açıksınız. Aktif bir hayal gücünüz var ve sezgileriniz de oldukça kuvvetli. Kendinizin farkına varın ve özgüvensizliği bir kenara bırakın. Olumsuz tavır sergileyen arkadaşlarınız canınızı sıkıyorsa onları bir kenara bırakarak yolunuza bakın. Görüş açınızın farklı olduğu insanlarla zaman geçireceğinize hayatınızdan bir an önce çıkarmak size de çok iyi gelecek.

Başak
Bugün kendinizi çok huzursuz hissedeceksiniz. Bununla savaşmayın ve yolunuza bakın. Enerjinizi atabileceğiniz aktiviteler yapmaya yönelin. Bir yürüyüş ya da bir spor olabilir. Fazla enerjinizden kurtulun ve sakin bir güne selam çakın. İyi bir gece uykusu uyumalısınız ve bunun sizi yenilediğinin de farkına varın. Daha yapmanız gereken çok şey var ama önce kendinizi toparlamalısınız.

Terazi
Bugün içiniz kıpır kıpır olacak. O nedenle yerinizde bile oturmak istemeyeceksiniz. Enerjiniz çevrenizdekilerin de başını döndürecek. Çok mutlu ve heyecanlı olduğunuz için bugün kimseye bir söz vermeyin. Çünkü daha sonra bundan büyük bir pişmanlık duyabilirsiniz. Hayal gücünüz bugün sınırsız keyfini çıkarın ve eğlenmenize bakın.

Akrep
Bu sıralar yeni ilgi alanları edinmek için çok güzel bir gün. Yakın zamanda yeni bir güzellik keşfedeceksiniz. Gördüğünüz kötü rüyalar uykunuzu sürekli bölüyor olabilir. Ancak bugün hepsini bir kenara atın. Muhtemelen son haftalarda yaşadığınız yorgunluklar bu sıralar çıkacak. Partnerinizi çok ihmal ediyorsunuz ve bu bir süre sonra ciddi patlaklar verecek gibi görünüyor.

Yay
Çevrenizdeki herkesten bıkmış gibi hissediyorsunuz. Kapıdan bir kez çıkıp bir daha dönmeyecek gibi bir ruh haline bürünmüş durumdasınız ve haklısınız da. Hayatta herkesin bir molaya ihtiyacı olur. Siz de o günlerden birindesiniz. Aileniz ve özellikle de arkadaşlarınız sırtınıza fazla yük bindirmiş olabilirler. Sorumluluk fazla geldiği anda bırakın ve özgürleşin.

Oğlak
Bugün yapmanız gereken en önemli şey dinlenerek günün tadını çıkarmak olacak. Bunalmış hissedebilirsiniz. Sizin hiç de heyecanlandırmayacak hatta tam tersine rahatsız edecek bir yolculuk yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Çünkü bugün uzaktaki birinden önemli bir mesaj alabilirsiniz. Şehir dışından gelen bir ziyaretçiniz olabilir. Sürprizlere hazırlıklı olun.

Kova
Bugün aşk açısından vurulduğunuz bir gün olacak. Tutkularınıza karşı koyamayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle bir görüşme ayarlayın. Elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz ama bu size bağlı. İşleri berbat etmeden bir adım atın ve her şeyi yoluna yeniden koyun. Bu akşam bir araya gelebilir ve güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Balık
Bugün zirveden aşağıya set bir düşüş yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizden özel işlerinize kadar baştan sonra huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Yalnız olmadığınızı sakın unutmayın. Ruh haliniz biraz kötü olabilir geçici olduğunun da farkına varın. Ailenizle aranızda büyük sorunlar olabilir ve kendinizi bir enkazın altında kalmış gibi hissedebilirsiniz.