Yengeç hayatın sillesini bu kez sevdiğinden yiyecek, Terazi güne damga vuracak! İşte günlük burç yorumları

16 Ekim Cumartesi gününde burçlar arasında en büyük darbeyi Yengeç alacak. Geleceğe yönelik planlar yapan Yengeç, partnerinin isteksizliği karşısında ne yapacağını bilemeyecek! Kova ise tam tersi aşka gelecek, işte günlük burç yorumları.

Yengeç hayatın sillesini bu kez sevdiğinden yiyecek, Terazi güne damga vuracak! İşte günlük burç yorumları

16 Ekim Cumartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Balık çok güzel bir gün geçirecek ama arka planda başına bir şeyler gelebilir. Kova için bugün romantizmin günü olacak. Yengeç, partneri nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak. İşte 16 Ekim Cumartesi günlük burç yorumları:

Koç
Enerjiniz tavan yapacak. Bu sıralar yüksek enerji patlamaları yaşıyorsunuz. Bu sebeple olağan durumdan daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ev temizliği, iş, onarım gibi birçok şey sırtınızda yük olabilir. Gün içerisinde bir ziyaretçiyle karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz bu ziyaretçi getireceği haberle de sizi şaşkına çevirecek. Uzun bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir.

Boğa
Evde alınan sorumluluklar çok artınca bir değişim istiyor olabilirsiniz. Siz de bu nedenle evde bir yardımcıya ihtiyaç duyuyorsunuz. Ailenizle sakince oturun ve bu konuyu konuşup eşit bir dağılım yapmaya çalışın. Günlük işlerinizde bile strese girebilirsiniz. Eğlenceyi bugün pek yaşayamayacaksınız. Bir planlama yapmanız işleri daha da yoluna sokacak.

İkizler
Bugün harika haberler alacaksınız. Bazı akrabalarınız size ziyarete gelmek isteyecek. Bundan pek memnun olmayabilirsiniz ama verecekleri haber güzel olacak. Yakın gelecekte sizin ve ailenizin yapacağı bir gezi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Çünkü bu süreçte güzel bir tatil sizi bekliyor. Motivasyonunuz yüksek olacak ve iyi bir iş haberi de alacaksınız.

Yengeç
Çok keskin bir zihne sahipsiniz ve bilgiye susamış durumdasınız. Bugün o yüzden araştırma odaklı bir gün geçirin. Yakın zamanda elde ettiğiniz başarı, bir sonraki mücadeleniz için size cesaret verebilir. Hayatınızdaki bir sonraki büyük şey için hobilerinize bakmayı düşünün. Üzerinde çalışmaktan keyif aldığınız büyük projeler olacak. Araştırma odaklı alanlar için çok uygunsunuz. Başarısız olma gibi bir durumunuz pek yok ama üzerine eğilmek zorundasınız. Bu sıralar partnerinize karşı hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Ortak bir noktada buluşmakta zorlanıyor ve geleceğiniz için düşündüğünüz tüm planlardan uzak durduğunu görüyorsunuz. Bu süreçte mutlaka geçecek sadece sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

Aslan
Bu sıralar maddiyata biraz sıkışacaksınız. İş nedeniyle yaptığınız harcamalar, sağlık sorununuz sebebiyle yaptığınız harcamalar sizi bir külfetin altına sokacak. Eski arkadaşlarınıza karşı özlem duyuyor olabilirsiniz. Onlarla uzun süredir konuşmadınız. Bu yüzden bir telefon açmak sizi keyiflendirebilir. Ne kadar çok ortak noktanızın olduğunu uzun süreden sonra görecek ve mutlu olacaksınız.

Başak
Hayatınızda büyük değişimler oluyor. Aile büyüklerinizden birini kaybedebilir ve yanınıza almak zorunda kalabilirsiniz. Olumlu bazı iş değişiklikleri yaşayacaksınız. Terfi haberini bu sıralar alabilirsiniz. Güzel bir akşamı hak ediyorsunuz. Bir kutlama ayarlayın ve sevdiklerinizle güzel bir akşam geçirin.

Terazi
Bugün eğlencenize daha da büyük bir eğlence katacaksınız. Hayatınıza yeni insanların geldiğini görecek ve bundan keyif alacaksınız. Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz ve hissetmeye de devam edeceksiniz. Sokakta yürürken tüm gözler bugün size çevrilecek. Dikkati üzerinize çekmenin verdiği keyfi ve hazzı yaşayın ve ruhunuza biraz özgüven basın!

Akrep
Kendinizi bugün çok yormamaya dikkat edin. Başkaları için kendinizi paralıyorsunuz ama bu çok büyük bir hata. İlerleyen süreçte aynı sevgi ve şefkati görmediğinizi anlayınca pişmanlık yaşayacaksınız. Bir sorumluluk almayı düşünmeyin ve kendinize zaman ayırın. Başkasına hayır diyemiyorsunuz ama kendinize aynı şefkati göstermiyorsunuz. Bugün rolleri değiştirin ve başkalarına hayır kendinize evet deyin.

Yay
Çok gelenekçi bir insansınız. Her sene aynı şeyleri yapmaktan büyük keyif alıyorsunuz. Ama partnerinizin bu durumdan çok sıkılmış olabilir. Bir değişikliğe ihtiyacınız var. Sürekli aynı şeyleri yapınca aradaki tutkunuzu ve sevgiyi kırmaya başlıyorsunuz. Siz mutlusunuz diye partnerinizin de mutlu olmasını bekleyemezsiniz. Esnek olun ve açık fikirli olmaya özen gösterin. Bundan pişmanlık duymayacaksınız.

Oğlak
Bugün insanlara karşı büyük bir sevgi duyacaksınız. Onları yörüngenize çekiyorsunuz. Çünkü sevgi dolu biri olduğunuz için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Kendinizden olağanüstü bir başar bekleyebilirsiniz. Bu sıralar şansınız yaver gidecek. Eski dostlarınızı kaybetmenin üzüntüsünü zaman zaman yaşıyorsunuz. Bir dönem yaptığınız hatalar yüzünüze vurmaya devam edecek.

Kova
Sevdiklerinize karşı kendinizi çok nazik şekilde ifade edebiliyorsunuz. Ama büyük jestler yapmak ya da abartılı hediyeler almak pek size göre değil. Kaliteli zaman geçirmeyi, konuşmayı, sarılmayı tercih ediyorsunuz. Bu da sizi önemli bir yapıyor. Bugün çok romantik bir ruh haline bürünüyor olabilirsiniz. Duygularınızın derinliğini partnerinize gösterin. İlişkinizin ne kadar iyiye gideceğini göreceksiniz.

Balık
Bugün çok mutlu olacağınız görüşmeler yapacaksınız. Kendinize gelin ve sorumluluklarınızı unutmayın. Arkadaşınız sizi görmeye gelecek ama arka planda şüpheli bir durum olabilir. Bu nedenle dikkatli ve açıkgöz olmaya özen gösterin.