Yengeç büyük kararsızlıklar yaşayacak, Başak aklı ve kalbi arasında kalacak! İşte günlük burç yorumları

29 Ekim Cuma gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Yengeç büyük kararsızlıklar yaşayacak, Başak aklı ve kalbi arasında kalacak! İşte günlük burç yorumları

29 Ekim Cuma gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 29 Ekim Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Belli ki birileri sizi kıskanıyor ve kendinizi kötü hissetmenize neden oluyor. Bu sıralar elde ettiğiniz başarılara bir türlü sevinemiyorsunuz. Ruh halinizi sürekli düşüren birisi var. Net bir şekilde kötü biriyle arkadaşsınız. Bunu düzeltmek sizin elinizdeki. Unutmayın ki dostlarınız sizinle birlikte sevinmeyi bilenlerdir. Sürekli olarak manipüle eden bir arkadaş size huzur değil mutsuzluk getirir. İç güdülerinize güvenin o size en doğruyu söyleyecektir.

Boğa
Barış içinde ve uyumlu olmak için arkadaş ortamınızda birden fazla kişi oluyorsunuz. Yani nabza göre şerbetçilerdensiniz. Sevilmek ya da ortamda aranmak için onlara benzemeyin. Kendiniz olun ve sizi böyle sevsinler. Numara yapmak sizi de çok sıkabilir. Canlı, iletişimi kuvvetli birisiniz. İhtiyacınız olan tüm cevaplar sizde. Kendinize güvenecek ve dürüst mü olacaksınız yoksa yalancı olup yapmacık dostluklar mı kuracaksınız?

İkizler
Başarıya giden bir sonraki yol, hiç istemediğiniz biri çıkabilir. Muhatap olmak istemediğiniz biriyle muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Sahte bir kişilik benimsemeyeceğiniz için bu sizin için biraz zor olacak. İkilimde kalacaksınız ve neyi seçeceğinizi bilmiyorsunuz. İş dünyasında iyi bir noktaya ulaşmak istiyorsanız sahtekar olmak zorunda değilsiniz. Orta bir yol bulmak elinizde. Arkadaş ortamınızdan bugün çok kopmayın ve onlardan tavsiyeler alın.

Yengeç
Bugünlerde ciddi kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Rahatlamaya ihtiyacınız var. Sakin bir dört duvar arasındasınız ama sınırları aşma için sürekli bu duvarlara vuruyorsunuz. Ne yazık ki kendinizi engellenmiş hissetmeye devam edeceksiniz. Duygusal sorunlarınıza yokmuş gibi yaklaşıyorsunuz. Yaklaşımınızı yeniden değerlendirmekte fayda var. Kendinize odaklanmak her şeyi daha da iyileştirebilir.

Aslan
Bugün yaptığınız her işte büyük sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz. Tüm işlerin sırtınıza yüklendiğini ama başkalarının yardımcı olmadığını sanabilirsiniz. Bu tam olarak öyle değil. Duygusal sorunlar nedeniyle kendinizi iyi hissetmiyorsunuz. Sorumluluk almak istemiyorsanız hafifletip yardım isteyin. Sakin bir gün geçirin ve hırsı bu sıralar unutun.

Başak
Kalbiniz ile aklınız arasında kaldığınız bir gün olacak. Her ikisini de dinleyin ve iç güdülerinizle hareket edin. Aşk devreye girdiğinde mantık her zaman devre dışı kalır. Kendinizi tehlikeye atacak konulardan uzak durun ama aşkınızı da göz ardı etmeyin. Karar veremediğiniz durumda dostlarınız yanınızda olacak. Onlardan destek isteyin. Kafa karışıklığı hala devam ederse sevdiğiniz kişiyle oturup sorunları gidermeyi deneyin.

Terazi
Bazı insanlar planlarınızın önüne geçmeye çabalayabilir. Çok şey başarabilirsiniz ama ayak bağı insanlardan uzak durun. Sadece kendinizden sorumlusunuz. Her zamankinden çok çalışmak istiyorsunuz ama ailenize vakit ayırmalısınız. İşkolik olmak iyi değildir. Çünkü insansınız. Aileniz sizden ilgi bekliyor, sevgi bekliyor. Bugünün tadını çıkarın ve sevdiklerinize zaman ayırın. Belki onlara bir de hediye alabilirsiniz.

Akrep
Sizi çok büyük bir fırsat bekliyor ama konfor alanınızdan çıkmaya korkuyorsunuz. Kafanız epey bir karışık ama hepsi sırasıyla geri planda kalacak. Sakın gecikmeyin ve size sunulan fırsatları kabul edin. Değişim korku olabilir ama aynı zamanda büyük bir ilerleme anlamına da gelir. Cesur adımlar atmalısınız. Hayal kurmayı bırakın ve bir an önce yapmaya başlayın.

Yay
Çevrenizdeki dostlarınız bugün sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir. Sakın sırtınızı dönmeyin. Sağlam, pratik bir bakış açınız var. Anlayışlı birisiniz. Bu yüzden ortamda çok seviliyorsunuz. Pervasız şekilde davranan insanlardan uzak durun. Güçlü bir insansınız ve reddetmeyi biliyorsunuz. Mali açıdan bugün iyi bir gündesiniz. Bir şans oyunu ya da yatırımdan kazanç elde edebilirsiniz.

Oğlak
Başarıya giden hızlı bir trene biniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Başarı farklı şekillerde seyredebilir. Bugün duygusal olarak başarınızın yüksek olduğunu göreceksiniz. Aşk cephesinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle işler çok yolunda gidecek ama bir adım atmalısınız. İş hayatında ciddi krizler sizi bekliyor ama hepsini atlatabilirsiniz.

Kova
Kabuğunuza çekilmiş hissedebilirsiniz. Baskı yaşıyorsunuz ama hepsini bir kenara atın ve meydan okuyun. Siz istemediğiniz sürece kimse sizi eleştiremez. Bundan rahatsız oluyorsanız uyarınızı yapın ve eleştirilere kendinizi kapatın. Özgüvenli olmak sağlığınıza çok iyi gelecek.

Balık
Gürültülü, cömert tavrınız başkalarına ilham veriyor. Çevreniz sizin bu varlığınızı hissettiren halinizden çok memnun. Ama kibirli olduğunuzu sananlar da çıkacak. Niyetiniz iyi olduğu için insanların hakkınızda kötü düşünmesine şaşırabilirsiniz. İnsanların sizinle her zaman iyi olmasını istiyorsunuz ama bu pek mümkün değil.