Yaylar bugün capcanlı hissedecek, Başaklar için işler rayından çıkacak! İşte günlük burç yorumları

23 Ekim Cumartesi gününde burçlar için sıkıntılar büyük olacak. Yay için işler tıkırında giderken, Başaklar için işler pek yolunda gitmeyecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Yaylar bugün capcanlı hissedecek, Başaklar için işler rayından çıkacak! İşte günlük burç yorumları

23 Ekim Cumartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Boğa için bugün tavsiye verme günü. Herkes sizden tavsiye isteyecek. Yay ise enerjisinden bir gram ödün dahi vermeyecek. İşte 23 Ekim Cumartesi günlük burç yorumları:

Koç
Ne kadar çok haritaya bakarsanız bakın, kime danışırsanız danışın ya da yardım alırsanız alın yolunuzu kaybetmiş hissedeceksiniz. Kendinizi büyük bir çıkmazın içinde hissediyorsunuz. Bu nedenle de sorunlar üste gelecek. Bugün enerjiniz çok yüksek olmayacak. Daha çok maddi konuların üzerine eğilin. İşlerinize odaklanın ve duygusal konulara gömülmeyin.

Boğa
Bugün planladığınız her şey harfi harfine doğru ilerleyecek. Önceden yaptığınız planları o kadar iyi düşündünüz ki aksinin mümkün olması bile ihtimal dahilinde değil. Başkaları sizden yardım isteyebilir. Tavsiye vermekten çekinmeyin. Diğer insanlara göre zaman zaman farklı bakış açılarından değerlendirmeler yapabiliyorsunuz. Bu da sizi onlardan ayıran en büyük özellik olarak karşınıza çıkıyor. İnsanlarda gördüğünüz ışığı çoğu zaman başkaları göremiyor. Bu vizyonlu bir kişi olduğunuzu gösterir.

İkizler
Bugün eğlenmeniz için çok güzel bir gün. Yarın işleriniz daha da ciddiye binecek. O nedenle işe koyulmadan önce eğlenmenize bakın. Mutlu bir günü çöpe atarak hevesleri kursakta bırakmayın. İnsanlarla olan uyumunuzu kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu da sizi büyük bir depresyonun içine hızla sürükleyebilir. O nedenle adımlarınız bu aralar dikkatli atın.

Yengeç
Düşüncelerinizi paylaşırken köstebeklere dikkat edin. Hayalleriniz konusunda sizi destekleyecek ve size inanacak insanlarla birlikte olun. Anlattıklarınız yüzünden aldığınız tepkiler sizi üzebilir. Bu yüzden gerçek dostlar edindiğinizden emin olun. Bu sıralar sırtınızdan büyük bir hançer yiyebilirsiniz. Hayalleriniz için birçok kaynağa sahipsiniz. İyi düşünün ve yapmak istediklerinizi ertelemek yerine bugün başlayın.

Aslan
Mutlu olmak için büyük şeylere gereksinim duymak zorunda değilsiniz. Hayatınızda yaptığınız en büyük yanlış tam olarak bu. Kararlarınız basit zevklerinizi gölgeliyor. Ya çok mutlu ya da hep mutsuz olmayı istiyorsunuz. Mutluluğunuzu da büyük zevklere bağlıyorsunuz. Halbuki sıradan bir müzik, küçük bir gülümseme mutlu olmanız için yeterli. Olayları gözünüzde büyütmeyin. Çoğu zaman o kadar çok şey kaçırıyorsunuz ki farkına vardığınızda şaşıracaksınız.

Başak
Hayatınızda dramatik değişimler olacak. Önünüze çıkan fırsatları fark etmezseniz sizin için işler yolunda gitmeyebilir. Çok fazla olay yaşıyor olabilirsiniz bu nedenle çok çalışmanız gerekebilir. Geleceğe yaptığınız hazırlıkta samimi olup olmadığınızı iyi tartın. Yapmacık hamlelere hayatınızda yer yok. İyi günleriniz sonuna kadar sürmeyecek. Sizin attığınız adımlar, gösterdiğiniz çabalar sonuç vermeli. Yoksa büyük kaygılar yaşayabilirsiniz.

Terazi
Zihniniz size oyun oynuyor olabilir. Bu nedenle tüm güveninizi algılarınız üzerine kurmayın. Mantıkla hareket edin ve duygularınızı bir kenara bırakın. Bu sıralar karşınıza çıkan sorunları çözmek için başka yöntemler düşünün. Her şeyi çok ciddiye almak çözüm için iyi olmayabilir. Biraz da işin içine eğlence katabilirsiniz.

Akrep
Çok istediğiniz bir şey var utandığınız için söyleyemiyorsunuz. İsteklerinizi halı altına süpürmeyi bırakın. Çevrenizdeki insanlar sizlerden bir şeyler istediğinde bunu hemen yapmayı kabul ediyorsunuz. Siz de istediklerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Düşüncelerinizi açıkça söyleyin. Partnerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Hatta bu sıralar büyük bir ayrılık da sizi bekliyor.

Yay
Bugün çok enerjik bir gündesiniz. Enerji bir an olsun yanınızdan ayrılmayacak. Yüksek tempolu danslar ya da spor yapabilirsiniz. İnsanlar size bugün hayran kalacak. Kendinizden emin biri olmaya devam edin. Sıkıcı kişilere tahammülünüz yok. Yeni insanlarla tanışmak için güzel bir gündesiniz.

Oğlak
Bulunduğunuz konuma gelmek isteyen ve otoritenizi sarsmak isteyen insanlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Bu durum iş hayatınızda ya da özel hayatınızda karşınıza çıkabilir. Şu an güçlü bir konumdasınız ve bunu disiplinli çalışmanıza borçlusunuz. Birileri maaşınıza ya da yaşantınıza göz dikiyor olabilir. Kötü haberler kapıda, sakın pes etmeyin ve dik durun.

Kova
Bugün mantıklı kararlar almak için iyi bir gün değil. Attığınız her adım yararınıza gibi gözükürken hayatınızı berbat etmek için atılan adımlar olabilir. Bugün pek ziyaretçi kabul etmeyin. Savunmasız ve pot kıracak bir gündesiniz. O nedenle kendi başınıza olmanız daha iyi gelebilir.

Balık
Bugün bireysel değil grup olarak vakit geçirmeye eğilimlisiniz. Yalnızlıktan çok sıkılmış gibi hissedebilirsiniz. Sosyalleşmeye yatkın birisiniz. Hayatınızda sürekli bir değişim, bir hareket, bir eğlence olsun istiyorsunuz. İş hayatınızda kararlı ve dürüst olduğunuz için seviliyorsunuz. Bu sıralar bir terfi haberi almanız mümkün.