Yay bugün odaklanma sorunu yaşıyor, Koç aşkın doruklarına çıkıyor! 12 Kasım günlük burç yorumları

12 Kasım Cuma gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Yay bugün odaklanma sorunu yaşıyor, Koç aşkın doruklarına çıkıyor! 12 Kasım günlük burç yorumları

12 Kasım Cuma gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 12 Kasım Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Partnerinizle bugün sözlü olarak anlaşmaktan çok ruhsal olarak anlaşacaksınız. Yani birbirinize bakarak bile anlaşacak noktaya geldiğinizi söylemek mümkün. Sevdiğiniz kişiye karşı her zaman dürüst olmalısınız. Birlikte aktiviteler planlayın ve farklı yönlerinizi tanımaya odaklanın. Daha güçlü bir birliktelik yaşamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaktan geri durmayın.

Boğa
Para kazanabileceğiniz yeni projelere açık olun. O kadar çok şey düşünüyorsunuz ki hepsi olmuyor. Tek bir konuya odaklanın ve gerisini boşverin. Hedefiniz bir taneye düşebilirse, geri kalan süreç de oldukça kolaylaşır. Yani listenizi daraltabildiğiniz kadar daraltın ve fikirlerinizi somut bir veriye dönüştürün. Sonra da ilk adımı atarak hayallerinize kapı aralayın.

İkizler
Hayatınızda aşk listenin en başında. Partnerinizle, ilişkinizi güçlendirmek adına derin bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. İkinizi de ilgilendiren başka konular gündem olabilir. Bu geleceğiniz için iyiye işaret. Partnerinizin hatalarını göstermenin cazibesine kapılmayın. Neye ihtiyaç duyduğunuzu açıkça söyleyin. Sorumluluktan kaçmayı düşünmeyin.

Yengeç
Bugün arkadaşlarınızla içinizdeki iyiyi ortaya çıkaracaksınız. Kendinizi kötü biri olarak görüyor olabilirsiniz. Ama içinizdeki merhamet duygusu o kadar çok ki kimseye sırtınızı tam anlamıyla çeviremiyorsunuz. Misafirleriniz olacak ve onlara güzel bir sofra hazırlayacaksınız. Ev sahibi olmayı çok seviyorsunuz. Misafirliğe gitmekten ziyade, ağırlamayı seven tarafsınız. Sosyal olmayı sevdiğiniz için de bugün güzel bir gün geçireceksiniz.

Aslan
Bugün kapılarınızı yakınlarınıza açabilirsiniz. Ailenizden ya da akrabalarınızdan birileri ziyaretçiniz olabilir. Sorunları çözmek için güzel bir gün. Bugünlerde size bir miras kalabilir ve bu yüzden ciddi tartışmalara girebilirsiniz. Hayatınıza yeni insanlar girebilir, eğlenceli bir akşama hazır olun.

Başak
Bugün finansal olarak sorunları çözmeye odaklanmanız gerekiyor. Banka hesabınızda ya da cüzdanınızda fazladan para bulundurmanız gerekebilir. Muhtemelen yüksek miktarlar değil ama siz yine de önleminizi mutlaka almalısınız. Aşk hayatınızda işler yolunda. Huzurlu bir akşam geçirmek için partnerinizle birlikte vakit geçirin ve akşamın tadını çıkarın.

Terazi
Bugün güzel haberler gelebilir. Her ne olursa olsun mutlu olacaksınız ve enerji bombasına dönüşeceksiniz. Gelen haberle birlikte içiniz içinize sığmayacak. Bu yüzden de enerjinizi atmak için bugün spora gidebilirsiniz. Tempolu bir yürüyüş de işinizi görecektir. Geleceğe umutla bakan biri olma yolunda ilerliyorsunuz. Ne yaşanırsa yaşansın her şeyin iyiye gideceğini düşünün ve ona göre hareket edin.

Akrep
Hayal gücünüzün bugün göklere çıkacak. Geleceğiniz için harika planlarınız var. Önünüze bir miktar para gelecek ve bir zam alma ihtimaliniz de var. Özgürlüğünüzün tadını çıkarın. İstediklerinizin bir listesini yapın. İşe yaramayan aktiviteleri ve sıkıldığınız şeyleri bir bir ayıklayın. Bugün yenilenmek için güzel bir gün olacak.

Yay
Bugün aklınız sürekli olarak başka yerlerde olabilir. Bu nedenle odak sorunu yaşayabilirsiniz. Kendinize yönelik olarak yatırımlar yapıyorsunuz ve bu sizi daha da özgüvenli hale getiriyor. Bir arkadaşınızla bugünlerde yakınlaşabilirsiniz ve aşk doğabilir. Herhangi bir söz vermeden önce mutlaka iyice düşünün. Ortamda yalancı olarak anılmak istemezsiniz.

Oğlak
İş hayatınız muhtemelen sizin için çok iyi gidiyor. Ama bu alanda çalışıp çalışmadığınıza emin olmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir işi yapmıyorsunuz ve bu da canınızı çok ama çok sıkıyor. Belki de denemek istediğiniz ama yapamadığınız hamleleri yapma zamanı gelmiştir. Cesaret kazanın ve adım atmak için korkmayın. İşleri değiştirebilecek güce sahipsiniz. Yeter ki çabalayabilin. Kendinizden emin olduğunuz anda ilk adımı atmaktan sakın çekinmeyin.

Kova
Bir eğitim almayı planlıyor olabilirsiniz. Bugün alacağınız her türlü kurs, eğitim vs. için güzel bir gün. Aklınız, içgörüleriniz yüksek düzeyde çalışıyor. Sağduyulu birisiniz. Çevrenizdeki insanlar vicdanınızdan dolayı size karşı yoğun sevgi duyuyor. İlgi alanlarınızı paylaşan kişilerle iletişim kurmak aydınlatıcı olabilir.

Balık
İş hayatınızı yoluna sokmak için destek bekliyorsunuz. Ama en büyük destek yine kendinizsiniz. Yalnızmış gibi hareket edin ve kazandığınızda dostlarınızla kutlayın. Kimsenin yardım elini beklemeyin. Bugün ciddi ikilemler yaşamanız muhtemel. Aklınıza her geleni yapmayın ve oturup mantıklı kararlar alın. Duygusal kararlar vermek için çok yanlış bir gündesiniz.