Yay aşkı tadacak, Kova iş konusunda dibi boylayacak! İşte günlük burç yorumları

16 Kasım Salı gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Yay aşkı tadacak, Kova iş konusunda dibi boylayacak! İşte günlük burç yorumları

16 Kasım Salı gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 16 Kasım Salı günlük burç yorumları:

Koç
Bugün ilginç ziyaretler alabilirsiniz. Belki bir parti, bir etkinlik gerçekleştireceksiniz. Sevdiğiniz birisinin doğumgünü için organizasyonu siz üstlenmiş olabilirsiniz. Sosyal açıdan güzel zamanlar geçireceksiniz ama maddiyat canınızı biraz sıkacak. Bir kayıp yaşama ihtimaliniz epey kuvvetli. Canınızı sıkacak şeyler yaşayacaksınız. Ama korkmayın hepsi kısa süreli ve geçici. Bu nedenle sakin olup sadece mantıklı kararlar almaya bakın.

Boğa
Yolunuza çok güzel bilgiler çıkacak. Arkadaşlarınızla paylaşımı bol bir gün geçirebilirsiniz. Herhangi bir konuyla ilgili yaptığınız ya da yapacağınız konuşmalar, zihniniz için çok algılayıcı ve kalıcı olabilir. Bu nedenle eğitimle ilgili bazı başarılar elde edebilirsiniz. Partnerinizle samimi ve tatmin edici bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınız güçlenecek. İş hayatını güçlendirmek için biraz zaman gerekiyor.

İkizler
Yakın bir arkadaşınızdan ya da meslektaşınızdan çok güzel bir teklif alacaksınız. Karşınızdaki kişi muhtemelen size yeni bir iş teklifi edecek ve kazançlı çıkacaksınız. Maddi açıdan keyfiniz yerinde olacak. İyi hissedin ve çekici görünmeye özen gösterin. Yeni bir hayvan sahiplenebilirsiniz. Yapabiliyorken ne yapıyorsanız yapın ve tadını çıkarın. Akşam, sanatsal çizginizi ortaya çıkarın ve bir sanat dalıyla ilgilenin.

Yengeç
Romantizm ve sanat bugün sizin hayatınızın anahtar kelimesi olacak. Büyük bir ilham almış olabilirsiniz. Bu yüzden yaratıcılık gerektiren her şeyi yapabilirsiniz. Çocuklara karşı büyük bir sevgi besliyorsunuz. Bugünlerde teyze, hala, amca ya da dayı olabilirsiniz. Sevinçli bir haber alacaksınız.

Aslan
Bugün hiçbir şeye karşı kayıtsız kalmayın. İyi haberler modunuzu yükseltebilir. Kötü haberler ise ciddi bir umutsuzluk sarmalına sürükleyebilir. Tavırlarınıza dikkat edin ve sonucunu ağır ödeyeceğiniz konulara girmeyin. Ağız dalaşından kaçının. Aile sorunları kara bulut gibi üzerinize çöküyor. Depresif bir ruh haline girebilirsiniz. Sakin ve dikkatli olun.

Başak
Bugün bir grup etkinliğine katılacaksınız. Bu sırada da aşkı bulacaksınız. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla belki bir kutu oyunu ya da karaokeye gidebilirsiniz. Ortak arkadaşlarınızdan a da onların sayesinde tanıdığınız birinden hoşlanacaksınız. Yakın arkadaşlarınızın varlığı sizi mutlu edecek. Bugün üzüntüye yer yok, çok güzel bir gün olacak.

Terazi
Mesleğinizde yakın zamanda büyük başarı elde edeceksiniz. Çok çalıştığınız ve bir şeyler öğrendiğiniz bir gün olacak. Prestijiniz epey artacak. Bu nedenle maaşınızda da artışlar görebilirsiniz. Çevrenizden hediyeler alacaksınız. En iyi şekilde yararlanın.

Akrep
Bugün özellikle aşk söz konusu olduğunda çok şanslı olacaksınız. Hayatınızda özel olan kişiyle her zamankinden daha yakın olacaksınız. Herkese, hatta yabancılara bile sıcak ve sevgi dolu hissedebilirsiniz. Sezgileriniz bugün çok kuvvetli olacak ve tam bir aşk insanı olacaksınız. Gerçekçi olmayı da ihmal etmeyin.

Yay
Bugün kendinizi özellikle romantik ve aşk dolu hissedeceksiniz. Akşam partnerinizle güzel bir buluşma ayarlayın. Tüm sorunları aşabileceğiniz bir gün olacak. Maddi açıdan imkanınız daha da iyi olacak ama önünüzde ciddi bir sıkıntı var gibi görünüyor. Bir noktada bunalmış gibi hissedebilirsiniz ama sevdiğiniz kişiyle el ele vererek tüm sorunları atlatacaksınız.

Oğlak
Sosyal etkinlikler bu gece zamanınızı alacak. Yapmanız gereken işlere vakit ayıramayacaksınız. Sadece sosyal açıdan güzel bir gün olacak ama maddi açıdan çöküntü yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların size karşı tutumundan rahatsızlık duyuyorsunuz. Enerjinizi koruyun ve gününüzü berbat etmeyin.

Kova
İş ve kariyer konusunda çok büyük endişeler taşıyorsunuz. Umduğunuz başarıyı bulamayabilirsiniz. Hakkınızın yendiğini de düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında saygınlığınız artıyor ama aileniz ile sorunlar giderek büyüyor. Aşırı özgüvensiz hissedebilirsiniz. Hepsi geçici ve çözümü olan konular. Sadece daha fazla soruşturmanız ve mantıklı adımlar atmanız gerekiyor.

Balık
Uzaklardan birinin sevgisi bugün aklınızda çok fazla dolaşıyor. Bu kişi yakın bir arkadaşınız olabilir. Yaptığınız eğlenceli aktiviteler, paylaştığınız sırlar çok özlediğiniz günleri hatırlatıyorsa bir telefon açmanız yeterli olacak. Sanatsal olarak güzel bir gün geçireceksiniz. Partner ya da yakın arkadaşınızla da iyi ve maneviyatı yüksek bir gün olacak.