Yalancılar ve Mumları'nın Elif'i Ceren Moray'dan dizi bittikten sonra itiraf geldi!

FOX ekranlarında yayınlanan ve ekran yolculuğu çok kısa süren iddialı dizi Yalancılar ve Mumları, çok hızlı final kararı alan yapımlar arasında yerini aldı. Dizide Elif'e hayat veren Ceren Moray'dan dizinin bitmesinden sonra itiraf geldi.

Yalancılar ve Mumları'nın Elif'i Ceren Moray'dan dizi bittikten sonra itiraf geldi!

Medyapım imzalı FOX dizisi Yalancılar ve Mumları, tanıtımı ve konusuyla büyük ses getirmişti. Elçin Sangu, Feyyaz Duman, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir, Ceren Moray, Melike Güner gibi isimlerin yer aldığı Yalancılar ve Mumları, büyük iddialar ile ekrana giriş yaptı ama beklenen olmadı.

TÜM EKİP OLARAK ŞOKE OLDUK

Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Nermin Yıldırım'ın yazdığı Yalancılar ve Mumları, ilk 5 bölümün ardından final yaparak, başarısız bir yolculuk sergiledi. Milliyet'in haberine göre, dizide yer alan başarılı oyuncu Ceren Moray'dan da itiraf geldi. Elif karakterine hayat veren Ceren Moray, yapımın final yapması karşısında şok olduklarını ifade ederek, "Bizim için de çok erken bir final oldu, tüm ekip olarak şoke olduk. Seyirci daha farklı bir iş istedi galiba, bu sene böyle olsun" dedi.

ERKEN BİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM

Yer aldığı dizilerde senaryo seçiminde özenli davrandığını ve her yapımı kabul etmediğini söyleyen Moray, Yalancılar ve Mumları dizisine aylarca çalıştığını ifade ederek, "Bunu doğum sancısı gibi aylarca okudum ve çalıştım, erken bitmesine çok üzüldüm" açıklamasında bulundu.

YALANCILAR VE MUMLARI KONUSU NEYDİ?

Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine sebep oluyordur. Elif’e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) destek olurlar. Ceyda birine bağlanmaktan hoşlanmayan, özgürce yaşamayı yeğleyen bir kadındır. Meliha başarılı bir psikiyatristtir. Beyaz yakalı Şebnem’in ise kocasıyla sorunları vardır. Bu dört kadının hayatlarındaki gerçekler ise sandıklarından bambaşkadır.