Whatsapp Web internetsiz nasıl kullanılır, Whatsapp cihaz bağlama nasıl olur?

WhatsApp bugünden itibaren yepyeni bir özellik sundu ve artık telefon zorunluluğunu kaldırdı. WhatsApp'ı kullanmak için telefondan internetin açık olması zorunluluğunu kaldıran uygulamaya telefonsuz da erişebileceksiniz. İşte telefonsuz WhatsApp kullanmanın yolu....

Whatsapp Web internetsiz nasıl kullanılır, Whatsapp cihaz bağlama nasıl olur?

Mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler uygulamalardan biri olan WhatsApp, günden güne yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Uzun zamandır yalnızca telefon üzerinden masaüstü sürümlere ya da WhatsApp Web'e bağlanmaya olanak tanıyan uygulama, şimdi yepyeni bir süreç başlattı.

Yeni gelen özellikle birlikte cep telefonunuzu internete bağlamadan Whatsapp kullanabileceksiniz. Bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanmak isteyen kişilerin izlemesi gereken birkaç adım var. Bu adımları tamamladıktan sonra rahatlıkla yalnızca bilgisayar üzerinden giriş yapabileceksiniz.

WHATSAPP'A İNTERNETSİZ NASIL BAĞLANILIR?
İlk olarak telefonunuzdan WhatsApp uygulamasına tıklayın. Ardından Ayarlar'a girin ve bağlı cihazlara tıklayın. Burada önünüze "Çoklu Cihaz Beta Programı" adında bir seçenek çıkacak. Bu programa katılım gösterin. Ardından bilgisayarınızdan WhatsApp Web'e girin ve QR kodunu okutun. Sonrasında artık telefonunuzda internet olmasa bile bilgisayar üzerinden uygulamayı kullanabileceksiniz. Bu özellik şimdilik 4 cihaza kadar destek veriyor. Mesajlar uçtan uca şifreleme ile korunuyor. Ancak bunları yapabilmek için uygulamanın son sürümünü kullanıyor olmanız gerekiyor. Yeni özellikle birlikte artık telefonlarınızı kullanmadığınız zaman internetini kapatabilir ve şarj tasarrufu sağlayabilirsiniz. Böylece bataryanızın ömrü de daha uzamış olacak. Siz de WhatsApp'tan geri kalmamış olacaksınız.

GÖRÜNTÜLÜ ARAMA DA GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ

Yeni bir özellik olmasından dolayı başlangıçta bazı gecikmeler olabiliyor. Aynı zamanda masaüstü sürüm sayesinde aramalar gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunu yapabilmek için de masaüstü sürümü edinin ve aramalarınızı telefona ihtiyaç duymadan rahatlıkla yapabilirsiniz.