Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, tanımadığı birisinin kardeşi olarak gösterilmesine tepki gösterdi

Kurtlar Vadisi, Söz, Kahraman Babam gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Google'da hiç tanımadığını birinin kardeşi olarak görülmesi üzerine açıklama yaparak tepkisini dile getirdi.

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, tanımadığı birisinin kardeşi olarak gösterilmesine tepki gösterdi

Kurtlar Vadisi, Söz, Kahraman Babam gibi yapımlarda rol alan ve ününe ün katan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Google arama motorunda kendi isminin altında bulunan aile bilgileri arasındaki yanlışı düzeltti.

HİÇ TANIMADIĞI KİŞİYİ GÖRKEM SEVİNDİK'İN KARDEŞİ YAPTILAR

Kardeşler kısmında hiç tanımadığı bir kişinin olduğunu belirten ünlü oyuncu, Instagram'dan yaptığı paylaşımda böyle bir kardeşinin olmadığını açıkladı. Sevindik, "Google Kardeşler bölümüne Emin Ersin Sevindik diye birinin adını yazmış. Kendisi benim kardeşim değildir. Tanıdığım birisi de değildir" ifadelerini kullanarak Google'ı etiketledi.

1212.png

GOOGLE'DA KARDEŞLER BÖLÜMÜNDE YAZIYOR

Görkem Sevindik'in ismini aratmak isteyen bir kişi ekranın sağ köşesinde Sevindik hakkındaki bilgilere ulaşabiliyor. Bu bilgilere bakıldığında Sevindik'in ifade ettiği gibi kardeşler bölümünde, "Emin Ersin Sevindik ve Gökçen Sevindik" yazıyor.

gorkem.png

Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bilgiye göre pandemi sürecinde basketbolcu Kübra Siyahdemir ile magazin dünyasından uzak şekilde evlendi ve baba olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR?

17 Ekim 1986 tarihinde Adana'da doğan Görkem Sevindik, birçok ünlünün de oyunculuk alanında piştiği, "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde eğitim aldı. Oyunculuğuna bir dönemin en popüler dizisi olan "Kurtlar Vadisi Pusu" da başladı ve burada Pusat Çakır karakterine hayat verdi. 2011 senesinde Kalbim Seni Seçti dizisinde yer aldı. 2017 yılında yine çok ünlü dizilerden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yer aldı.