Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen Sonunda Bombayı Patlattı Yeni İşi Şaşkınlık Yarattı

Güzel oyuncu Fahriye Evcen kendisinden hiç beklenmeyen bir atılımda bulundu. Resmen ticarete atılan oyuncunun açıklayacağım dediği sürpriz sonunda belli oldu. Ünlü oyuncunun hayranlarını sevindiren haber…

Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen Sonunda Bombayı Patlattı Yeni İşi Şaşkınlık Yarattı

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen çok uzun süredir duyuracağı sürprizle takipçilerini merakta bırakmıştı. Yeni gelen projelerini değerlendirdiğini söyleyen ünlü isimden uzun süre ses seda çıkmamıştı. Eşi Burak Özçivit ise “Fahriye’nin sürprizleri olacak” diyerek hayranları iyice meraklandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde sokak tacizlerine karşın güzellik elçisi oldu Loreal Paris’in eğitimini tanıtan ve pek çok kişinin faydalanması için çaba gösteren güzel isim ikinci sürprizini de paylaştı. Evcen, kendi moda markasını kurduğunu açıkladı.

Hepsini pandemi sürecinde tasarladı

Moda dünyasına hızlı bir giriş yapan Fahriye Evcen, kendi tasarladığı ürünlerin modelliğini de yaparak adeta büyüledi. Özellikle pandemi sürecinin rahatladığı bu günlerde karantina zamanlarında kafasında tasarladığı kıyafetlerini hayata getirme fırsatı bulduğunu duyuran Evcen, markasını kurmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncu, tüm kıyafetlerini pandemi döneminde kafasında kurduğunun altını çizerken pandemi sürecinde uzak kalınan şıklığı tekrar yaşamak için her kadının istediği her ortama uydurabilecekleri kıyafetlere imza atmak istediğini belirtti.

“Kıyafetleri mutlulukla giyen kişileri görmek istiyorum”

Kendisinin severek giydiği kıyafetleri daha güçlü parlayabilmek adına beraber giymeyi istediğini dile getiren Fahriye Evcen, herkesin stilini yansıtabilecek kıyafetler tasarlamak istedi. Koleksiyona da bu motivasyonla başlayan oyuncu, ortaya koyduğu kıyafetlerinin ister topuklu ile ister sandalet ile her ortamda kavuşulan şıklığın verdiği özgüvenle giyilebileceğinin altını çizdi. Evcen’in en büyük hayali ise bu elbise ve kıyafetleri giyen mutlu kadınlarla sokakta karşılaşabilmek.

Barış Arduç ile başrolde olacak

Ünlü oyuncu bu süreçte ekranlardan da kopmayacak. Önümüzdeki sezon TRT1’de silbaştan başlayacak olan Alparslan dizisinin ikinci başrolü olarak Barış Arduç’a partner olacak.

Ünlü oyuncunun setlere döneceğinin haberi ise en çok takipçilerini sevindirdi. Sevenleri Evcen’in yerinde bir karar verdiğini dile getirerek tebrik mesajlarını iletti. Fahriye Evcen üç sezon sürecek TRT1 dizisinde boy gösterecek.