TRT'nin Balkan Ninnisi dizisinden teklif alan Afra Saraçoğlu yeni dizisini buldu

Afra Saraçoğlu yeni dizi projesiyle setlere geri dönüyor. Güzel oyuncuya bazı dizilerden teklif geldiği de öğrenildi. Ancak o tercihini bakın hangi diziden yana kullandı.

TRT'nin Balkan Ninnisi dizisinden teklif alan Afra Saraçoğlu yeni dizisini buldu

Afra Saraçoğlu yeni dizi projesiyle setlere geri dönüyor. OGM Pictures’ın yeni projesi “Kod Adı: Antepli”ye evet dediği öğrenilen Afra Saraçoğlu'ya başka dizilerden de teklif gelmişti.

Afra Saraçoğlu'ya gelen tekliflerin listesini Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ açıkladı;

“Kiracı”, “Hakime Hanım”, “Gizli Aşk”, “İntibah”, “Seversin”, “Harikalar Diyarı”, “Çirkin”, “Gün Işığım”, “Kara Tahta” ve “Balkan Ninnisi”nden teklif alan Afra Saraçoğlu tercihini Antepli dizisinden yana kullandı.

ANTEPLİ DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Çekimlerine Gaziantep'te başlanacak sonrasında da İstanbul'da devam edilecek olan Antepli dizisi, Star TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin hazırlıklarına başlandı. Yakında ekranda olması bekleniyor.

Haber Favori - SADIK ŞİMŞEK

Özet: Fazilet Hanım ve kızları dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu yeni dizisiyle setlere geri dönüyor. Çok sayıda diziden teklif alan oyuncu tercihini Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Antepli dizisinden yana kullandı