Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya çıkan fotoğraflara patladı! "2 çocuğum var"

Survivor 2021 yarışmasıyla ününe ün katan Batuhan Karacakaya ve Aleyna Çalışkan, geçtiğimiz günlerde sarmaş dolaş görüntülendi. Bu görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından ünlü oyuncudan açıklama geldi.

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya çıkan fotoğraflara patladı! "2 çocuğum var"

Survivor 2021 yarışmasına damga vuran oyuncu Batuhan Karacakaya ve Aleyna Çalışkan, sarmaş dolaş olduğu görüntüler ile yakayı ele verdi. İkilinin aşk yaşadığı belgelenirken, magazin dünyası da bu olayı konuşmaya başladı.

Karacakaya'nın Survivor yarışmacısı Aylen Kalaycıoğlu ile birlikte olduğu sanılırken, Aleyna Çalışkan ile ilişkiye başlaması herkesi şaşırttı. İkilinin çıktığı tatilden pozlar paylaşan sosyal medya fenomeni Ata Benli, bombayı patlattı. Bunun üzerine Karacakaya'dan bugün açıklama geldi.

2 ÇOCUĞUM VAR 16 YILDIR EVLİYİM, BENİ ZARARA SOKTU

Instagram hesabından paylaşım yapan Karacakaya, "24 yaşındayım ve 2 çocuğum var. 16 yıldır evliyim. Böyle fotoğraflarımın çıkması beni zarara soktu. Bunun içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Şu zihniyetinizi bir değiştirin Allah aşkına" açıklamasında bulundu.

Karacakaya, son dönemde Survivor ile ünlense de aslında geçmişte Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal karakterinin kardeşi olan Bülent'e hayat vermişti. Çok küçük yaşta oyunculuğa atılan Karacakaya, daha sonra TV8'in yarışması Survivor ile daha da ünlendi.