Son Yaz Dizisinin Yağmur Kara’sı Kimdir? Hafsanur Sancaktutan Kimdir? Kaç yaşındadır?

Son Yaz dizisinde dikkatleri üstüne çeken güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son zamanlarda en merak edilen genç oyunculardan biri oldu. Peki, genç ve yetenekli oyuncu Hafsanur Sancaktutan kimdir? Kaç Yaşındadır?

Son Yaz Dizisinin Yağmur Kara’sı Kimdir? Hafsanur Sancaktutan Kimdir? Kaç yaşındadır?

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Balık burcuna sahip oyunculardan biri olan Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.64, kilosu ise 54 olan oyuncu küçük yaşlarda oyunculuğa merak salmıştır. Eğitim hayatı boyunca çeşitli tiyatro gruplarında yer almış ve oynamıştır. Oynadığı tiyatrolar ile birçok ödül almaya hak kazanmıştır. Aynı zaman çeşitli reklam filmlerinde de yer almıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimleri alarak dizi oyunculuğuna geçmiştir.

Hafsanur Sancaktutan’ın Yer Aldığı Projeler

Tiyatro ve reklam filmleri ile oyunculuk hayatına başlayan genç oyuncu dizi oyunculuğuna ilk defa 2018 yılında yer aldığı Gülperi dizisinde Fidan karakterini canlandırarak başlamıştır.

İlk dizisinde dikkatleri üstüne çeken Hafsanur Sancaktutan aynı yıl Servet dizisinde de yer almıştır. Fakat dizi yayın hayatına 4 bölüm devam edebilmiş ve erken final yapmak zorunda kalmıştır.

2019 yılına gelindiğinde ise ilk başrolü kapmış ve Aşk Ağlatır dizisinde tekrar ekranlara dönmüştür. Burada Ada karakterine hayat vermiştir. Dizi 16 bölüm sürmüştür.

Aşk Ağlatır dizisinde iyice başarısını pekiştiren güzel oyuncu son olarak 1 Ocak 2021 yılında yayın hayatına başlayan ve devam etmekte olan Son Yaz dizisinde Savcı Selim Kara’nın kızı Yağmur Kara’yı canlandırmaktadır. Gelecekte bu güzel oyuncuyu daha fazla projede göreceğimizden eminiz.

Hafsanur Sancaktutan’ın Aldığı Tiyatro Ödülleri

  • 2016- Terakki Vakfı- Övgüye Değer Oyuncu Ödülü- Otobüs
  • 2015- Rotary Kulübü- En İyi Kadıncı Ödülü- Kuraldışı ve Kural
  • 2015- 14.PAM- Övgüye Değer Oyuncu Ödülü- Kuraldışı ve Kural
  • 2015- İstek Okulları- En İyi Yardımcı Kadın Ödülü- Kuraldışı ve Kural