Son Günlerde Kadınların En Çok Uyguladığı Ton sür ton makyaj Nasıl Yapılır? Püf Noktası

Güzelliğine önem veren kadınlar son günlerde daha farklı bir makyaj yapmaya başladı. Adına Ton Sür deniyor. Peki nasıl yapılır ?

Son Günlerde Kadınların En Çok Uyguladığı Ton sür ton makyaj Nasıl Yapılır? Püf Noktası

Her yıl değişen moda trendlerinin yanında artık her yıl makyaj trendleri de değişmektedir. Yeni makyaj trendlerini takip etmeyi seviyorsanız eğer mutlaka bu yazımızı incelemelisiniz. Ton sür ton makyaj trendi ayrıntılarını öğrenmek için bu yazımızı inceleyebilirsiniz!

Sezonun en trend makyajları belli oldu! Hem özel günlerde kullanacağınız hem de günlük hayatta kurtarıcınız olacak ton sür ton makyajı, sade ve zarif olmayı seven insanların vazgeçilmez tercihi oluyor.

Yaz aylarında kullanabileceğiniz ton sür ton makyajın aslında bir moda terimidir. Fransız asıllı olan ton sür ton deyimi, Türkçe de ton üzerine ton olarak açıklanabilir. Çanta, ayakkabı kemer ve kıyafetlerin tek renginin farklı tonlarını kombin yapmak anlamına gelen ton sür ton makyaj son dönemde yükselen toprak ve bej renkleri ile yapılıyor. Ton sür ton makyaj tıpkı moda trend gibi tek renk kullanılarak yapılan makyajlar anlamına geliyor.

 TON SÜR TON MAKYAJ NASIL YAPILIR?

Yalnızca göz makyajında far olarak kullanılan ton sür ton yüzün her bölgesine uygulanarak mükemmel uyum sağlanmasında katkıda bulunuyor. Bu makyajı günlük yaşantımızda kullanabileceğimiz gibi özel zamanlarda da farklı renkler ile sık sık kullanılabilir.

Her renkle uygulanabilen ton sor ton uygulaması, dudağınızda ve yanağınızda aynı rengin farklı tonları uygulanabilir. Yalnızca farla ton sür ton uyumu yakalanacağını gibi saç rengini de makyajınız ile kombinleyerek bu trendi daha pratik şekilde uygulayabilirsiniz.

Makyaja başlamadan önce, ton sür ton makyaj için ilk başta bir ana renk belirlemeniz gerekmektedir. Ton sür ton makyajda allık rengini göz ve dudaklarda kullanacağınız ana rengin tonlarında olmalıdır. Gelelim ton sür ton makyajın, ön önemli isimlerinden birine, yanaklarında ve gözlerinde kullandığın tona benzer ruj, seçimiyle dudaklarınızı renklendirebilirsiniz.