Şeyma Subaşı ve milyoner sevgilisi Meedo'dan ilginç istek! Her gittikleri yerden almak istiyorlar

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yayınladığı videoyla Youtube mecrasına geri döndü. Milyoner sevgilisi Meedo'ya dair bazı açıklamalar yapan Subaşı, yeni bir girişime başlayacağının haberini de verdi. Evlilik düşündüklerini aktaran Subaşı, "Her gittiğimiz yerden ev almak istiyoruz" dedi.

Şeyma Subaşı ve milyoner sevgilisi Meedo'dan ilginç istek! Her gittikleri yerden almak istiyorlar

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Şeyma Subaşı, uzun bir sürenin ardından YouTube mecrasına yeniden geri döndü. Çektiği videoda merak edilen soruları yanıtlayan Subaşı, Meedo ile İbiza'da neler yaşadıklarını üstü kapalı aktarırken, yakında evlilik düşündüklerini söyledi ve "Her gittiğimiz yerden ev almak istiyoruz" dedi.

ŞEYMA SUBAŞI YENİ BİR İŞ KURUYOR

Türkiye'nin dilinden düşürmediği ve sürekli gündeme gelen Şeyma Subaşı, YouTube'a da geri döndü. Yayınladığı son videoda yeni bir işe başlayacağını aktaran ünlü isim, "Yeni bir şirket kuruyorum. Bu şirkette baştan ayak tırnağıma kadar merak ettiğiniz her şeyi üreteceğim. Mumundan, çakra yağlarına ,kremlerimden her şeye kadar geliyorum. İlk önce bir çıksın ondan sonra açıklayacağım" dedi.

YANLIŞ ARKADAŞLARIMIZI YANIMIZDA BULUNDURDUK

Meedo ile İbiza'da büyük sorunlar yaşadıklarını aktaran Subaşı, "Bekarlık sultanlık derken takılayım dedim ama karşımıza Meedo çıktı. Aralık sonundan itibaren şu zamana kadar beraberiz. İbiza'da biraz bocaladık. Oranın bir enerjisi var. Orada değişik bir enerji var. Belki yanlış arkadaşlarımızı yanımızda bulundurduk diyelim. İyi geçti ama. Sonuçta ayrılmadan geri döndük. Beraberiz hala. İbiza'da boşananlar, ayrılanlar oluyor. İlişki yaşamak zor orada" ifadelerine yer verdi.

HER GİTTİĞİMİZ YERDEN EV ALMAK İSTİYORUZ

Milyoner sevgilisiyle ilerleyen süreçte evlilik için adım atacaklarını belirten Subaşı, "Evlilik de olacak. Miami'ye taşınıyorum. Ben de her ay git gel yapacağım. Keşke Miami'ye alabilseydim ama bu sene için bekliyoruz. Türkiye'de yaşamak istemiyoruz. Her gittiğimiz yerden ev almak istiyoruz. Buradan da bir ev alacağız. O da benimle gelecek arada" açıklamasında bulundu.