Şeyma Subaşı eski sevgilisiyle barıştı mı? Meedo o paylaşıma ne tepki verdi?

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgili Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığı ve Acun Ilıcalı'ının Miami'deki evine yerleştiği iddia edilmişti. Bu olayların etkisi bitmeden bir iddia daha ortaya atıldı. Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia'yla barıştığı iddiaları ortalarda dolaşıyor. Bir eğlence mekanında bir arada olmaları da gündeme bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı eski sevgilisiyle barıştı mı? Meedo o paylaşıma ne tepki verdi?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığı iddia edilmişti. Subaşı, iddiaya göre Acun Ilıcalı'nın Miami'deki evine kızı Melisa ile yerleşti. Bu olay magazin dünyasında konuşulurken, asıl bomba haber bugün ortaya çıktı.

ŞEYMA SUBAŞI İLE GUİDO SENİA BARIŞTI MI?

Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile ayrılmasından sonra İtalyan Gudio Senia ile ilişki yaşaması çok konuşulmuştu. Ancak daha sonra ikilinin ilişkisi bitti ve Saloussi ile Subaı birlikteliği başladı. 31 yaşındaki Subaşı'nın Meedo ile evlenmesi beklenirken, ani gelen ayrılık kararı sonrasında büyük bir gelişme yaşandı. Subaşı'nın Guido Senia ile barıştığı iddia edildi. New York'taki bir partiye katılan Subaşı'nın bir videoda etiketlenmesi ikilinin aynı ortamda eğlendiğini gözler önüne serdi.

AYNI EĞLENCEYE KATILDILAR

Eğlenceye katılan Justin Bieber'ın en yakın arkadaşlarından da biri olan genç milyoner Eli Mizrahi, sosyal medya hesabından parti görüntüsü paylaşarak Şeyma Subaşı'nı etiketledi. Etiketlenenler arasında Guido Senia da vardı. Bu olay sonrasında herkes Subaşı'nın Senia ile barışıp barışmadığını merak etmeye başladı. Ünlü fenomenden konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

Şeyma Subaşı ile Guido Senia, dolu dizgin bir aşk yaşamış ancak ikiliyi mesafe ayırmıştı. Subaşı da mesafeden dolayı ayrılmak zorunda kaldıklarını söylemişti. Sonrasında da Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açarak Senia'yı unutmuştu.

2222.png