Seda Sayan'dan Demet Özdemir ve Adım Farah dizisine övgü yağmuru

Ekranda Demet Özdemir fırtınası esiyor. Farah karakteriyle büyük ses getiren Demet Özdemir'e bir övgüde ünlü şarkıcı Seda Sayan'dan geldi.

Seda Sayan'dan Demet Özdemir ve Adım Farah dizisine övgü yağmuru

Son dönemde FOX TV ekranlarında yayınlanan Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerindeki Adım Farah dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken bir yandan da sosyal medyada dikkat çekmeye devam ediyor.

DEMET ÖZDEMİR'İN PERFORMANSI HAYRAN BIRAKTI

Dizidoktoru.com sitesinin derlemesine göre; Adım Farah adlı dizide oynadığı Farah rolü ile dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, sosyal medyada da övgü dolu yorumlar aldı. Bu yorumlardan yapanlardan birisi de ünlü sanatçı Seda Sayan oldu.

yzx5hkfdp0sxescwz1tw7g.jpg

Demet Özdemir'in dizi paylaşımına yorumda bulunan Sayan "Bayıldık Demet bravo sana ve tüm ekibe" ifadelerini kullandı. Seda Sayan'ın bu yorumuna Demet Özdemir'den, kalp emojili "Ablacığım" yorumu geldi.

ADIM FARAH DİZİSİYLE İLGİLİ BİLGİLER

Adım Farah, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 1 Mart 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2017 yapımı Arjantin dizisi olan La Chica que Limpia'den uyarlanmıştır