Resimdeki tavşanı 10 saniyede bulanın IQ'su 200! Bakalım yaramaz tavşanı ilk kim bulacak...

Görsel zeka testleri kişiliğimiz ve zekamız hakkında birçok bilgiyi verebilir. Peki kalabalıklar içerisinde gizlenmiş bir tavşanı bulmanız 10 saniyenizi alır mı dersiniz? Hadi bir deneyin. Belki de üstün zekalı Nadia Camukova ile aynı IQ'ya sahipsinzidir.

Resimdeki tavşanı 10 saniyede bulanın IQ'su 200! Bakalım yaramaz tavşanı ilk kim bulacak...

Optik illüzyonlarda yanıltıcı unsurlar bulunuyor. Kocaman insanların arasında saklanan küçücük nesneler, renklerin bulmayı zorlaştırdığı karmakarışık desenler... Bu testlerle siz de eğlenirken beyin gelişiminize katkı sunabilirsiniz. Her gün daha popüler hale gelen bu optik illüzyonlar, eğlenceli vakit geçirmek için oldukça güzel bir yol. Ayrıca zeka seviyenizle ilgili notlar da düşen bu görsel testlerden biriyle daha karşınızdayız. Bakalım siz yokmuş gibi görünen bu tavşanı bulmakta zorlanacak mısınız?

Düşündüren ve sizi detaycılığa yönelten bu optik illüzyon testinde kadın ve erkeklerden oluşan büyük bir insan topluluğu var. Bir de bu insanlar arasında gizlenmiş bir tavşan sizin onu bulmanız için bekliyor. Üstün zeka seviyesine sahip insanların dahi çözmekte zorlandığı bu teste, siz 10 saniyede cevap verebilir misiniz?

Her yaş grubundan insanın ilgisini çeken bu görsel zeka testleri, zihninizi biraz yorabilir. Ancak pes etmeyip biraz daha ayrıntılı bakmanızı öneririz.

211612.jpg

Bu görselde karışık sıralı halde insanlar var. Gözlüklü, gözlüksüz, esmer ya da sarışın pek çok insandan oluşan bir görsel bu. Bir de zeki insanların 10 saniye sürmeden bulduğu kayıp bir tavşan bekliyor.

Optik illüzyon testine başlamaya hazır mısınız? Hazırsanız sürenizi başlatıyoruz.

10, 9...

Gözlem yeteneğinizi göstereceğiniz bu görselde saklanan tavşanı bulamadıysanız minik bir hatırlatma yapalım. Tavşan her yerde olabilir ama ara noktalarda olma ihtimali daha yüksek.

10 saniye doğru cevabı bulanları tebrik ederiz. Sırada bulamayanlar için cevabımız var.

zeka-testi-6.webp

Gizlenen tavşan, sağ alt köşede duruyor. Belki yine bulmakta zorlanırsınız diye bu kez yeşil bir daire içerisine aldık. Gelişiminiz için diğer testlerimize de bakabilirsiniz.

Kaynak: halktv.com.tr