PUBG'nin Geliştiricisinden Yeni Açık Dünya Oyunu

PUBG’nin geliştiricisi Tencent Games, mobil platformlar üzerinde yayınlanacak yeni bir açık dünya oyunu duyurdu. Android cihazlar için çıkış yapacak olan oyunun ismi Undawn olacak.

PUBG'nin Geliştiricisinden Yeni Açık Dünya Oyunu

Bilgisayar platformunda yakaladığı inanılmaz başarıdan sonra mobil dünyaya çıkış yapan oyunlardan birisi olmuştu PUBG. Yapımcı firma Tencent Games oyunu geliştirmeyi bırakmamış ve PUBG mobil platformlarda da patlama yapmıştı. Oyunun popülerliği hâlâ devam ediyor.

İşte bu ünlü oyunun yapımcısı olan Tencent Games Undawn isimli yeni oyunlarını duyurdu. Android platformuna çıkacak olan oyun, açık dünyaya ve Co-Op oynanışa sahip olacak. Oyun, kıyamet sonrası bir dünyada geçecek.

 PUBG Mobile’i yapan ekip tarafından geliştirilen yapım, aynı zamanda RPG unsurları da içerecek.

Oyunda etrafı araştırıp çeşitli silahlar ve eşyalar toplayacaksınız. Bu yönüyle biraz PUBG Mobile’i andırıyor açıkçası.

PUBG’den farklı olarak etrafınızdaki sınırlı kaynakları kullanarak hem gerçek insanlara hem de zombilere karşı savaşmanız gerekecek.

Oyunun çıkış tarihi henüz belli olmamakla birlikte ilk detaylar oyunun mobil platformlar için oldukça büyük bir yapım olacağını ortaya serer nitelikte.

Oyunun mağaza sayfaları da henüz açılmış değil; bakalım Tencent Games bu oyundan da iyi gelir elde edebilecek mi? Acaba oyuncular bu oyunu da beğenecekler mi? Oyunun resmi videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://youtu.be/hqOY3jvECgI