Oğlak yeni bir yola giriyor, Yengeç dostluklarını kuvvetlendiriyor! İşte günlük burç yorumları

9 Kasım Salı gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Oğlak yeni bir yola giriyor, Yengeç dostluklarını kuvvetlendiriyor! İşte günlük burç yorumları

9 Kasım Salı gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 9 Kasım Salı günlük burç yorumları:

Koç
Bugün kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Ama içinizde bir mutluluk var. Fikirler, kafanızda belirmeye devam edebilir ve yaratıcılığınız daha da artabilir. Bugün belgesel ya da film izlemek için harika bir gün. Bunları yapmak istemiyorsanız da arkadaşlarınızla birlikte oyunlar oynayabilirsiniz. Güzel bir sonuç alacağınıza şüpheniz olmasın.

Boğa
Bugün sana bilginizi genişletmek isteyebilirsiniz. Sergi salonlarına, konsere ya da herhangi bir tiyatroya gitmek ruhunuza çok iyi gelecek. Bir arkadaşınız da size eşlik edebilir. Kitaplar, eski eşyalar son zamanlarda dikkatinizi çekecek ve bir alışveriş yapacaksınız. Ama bu noktada kaçınmakta fayda var. Çünkü bütçenizi derinden sarsacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni bir yeteneğinizin de bu süreçte farkına varacaksınız.

İkizler
Bugün geçmişinizle ilgili meraklarınız artabilir. Ailenizle birlikte oturup eski fotoğraflar üzerine konuşabilirsiniz. Aile bağlarınızın kuvvetli olacağı bir gündesiniz. Çevrenizde arkadaşlarınız ailesiyle ciddi sorunlar yaşayabilir ama siz imrenilen taraf olmaya devam edeceksiniz. Manevi açıdan ailenize minnet duyuyorsunuz ve varlıklarını çok yakından hissediyorsunuz. Bu sizi çok daha güçlü biri yapacak. Ailenizle aranızı bozmayın ve sevginizi dışa vurun.

Yengeç
Bugün arkadaşlarınızla çok güzel bir akşam geçireceksiniz. Bir davet almanız olası. Kabul edip etmeme konusunda sakıncalarınız var ama günün sonunda iyi ki geldim diyeceksiniz. Sosyal bağlarınızı kuvvetlendirmeye özen gösterin. Partnerinizle ilgili öğrendiğiniz şeyler kafanızı karıştırabilir ama sakin olun. Yaşadığınız sorunların elbette mantıklı bir açıklaması olacaktır. Kafanıza göre hareket etmeyin ve karşı tarafı da dinlemeye özen gösterin.

Aslan
Bugün bilgisayar becerilerinizle ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir yardım alın ve sorunları çözün. Kibir ve ego bu noktada devre dışı olsa iyi olur çünkü ciddi sorunlar doğurabilirsiniz. İşinizle ilgili güzel haberler alacaksınız. Maddi açıdan eliniz para görecek ama bunu düzenli ve mantıklı şekilde büyütmek size kalmış.

Başak
Bugün yepyeni romantik bir yola girebilirsiniz. Eski bir arkadaşınız her zamankinden çok daha fazla anlam ifade edebilir. Bu da yeni bir İlişkiyi başlatabilir. Çevreniz ve siz değişiyorsunuz. Bu değişim size çok iyi gelecek. Ancak ailevi sorunlar başınızı biraz ağrıtabilir. Bu konuya dikkat ederseniz, geri kalan her şey çorap söküğü gibi gelecek.

Terazi
İçgüdülerinizin çok güçlü olduğu bir gündesiniz. Bugün mantığınızdan çok kalbinizi dinleyin. Aşka yelken açabilirsiniz. Aşk yaşıyorsanız da partnerinizle aranız hiç olmadığı kadar iyi olacak. Bugünlerde bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özgüven patlaması yaşayacağınız günlere az kaldı. Egonuzu ön plana atarsanız kaybeden taraf olacağınızı da biliyorsunuz. Hamlenizi ona göre yapın ve arkadaşlıklarınızı zedelemeyin.

Akrep
Bugün havada çok güçlü bir gerilim var. Bu, yararlanabileceğiniz büyük bir güç. İletişim kurmak hayatınızın önemli yönlerinin genişlemesine yardımcı olacak. Mevcut sınırlarınızın ötesine geçin ve kendinizi eksik görmeyin. Zenginlik ve refah içinde bir süreç sizi bekliyor. Uzun vadeli olaylar sizin lehinize işleyecek. Bu olayları değerlendirmek ise tamamen size kalmış.

Yay
Bugün medyatik bir iş teklifi alabilirsiniz. Şanslı gününüzdesiniz. İş cephesinde güzel haberler sizi bekliyor. Arkadaş ortamında birinin size büyük ihtiyacı olabilir. Bu sıralar borç isteğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yardım edip etmemek size kalmış. Yeni insanlarla tanışacaksınız ve bu da size yeni iş kapıları açacak.

Oğlak
Son birkaç gündür kendinizi haddinden daha çok zorluyorsunuz. Bu yüzden de yorgun ve halsizsiniz. Bu durum sağlık sorunlarına yol açabilir. Kendinize biraz zaman tanıyın ve sınırlarınızı tanıyın. Öğrendiğiniz her şeyi heyecan verici bulabilirsiniz. Yeni bir yola girebilirsiniz ya da kişiler tanıyabilirsiniz. Gireceğiniz yol sizi beklemediğiniz bir yere de götürebilir.

Kova
Bugün çok garip ama güzel bir gün geçireceksiniz. Gördüğünüz bir rüya size çok şey anlatıyor olabilir. Bu yüzden rüyanızı mutlaka bir kağıda not edin. Gelirinizi artırmak için işe yarayacak planlar yapmak için güzel bir gün olacak. Bir işe atılabilirsiniz. Arkadaşlarınız da bu konuda size destek olacak.

Balık
Bugün arkadaşlarınızı ne kadar çok sevdiğinizi fark edeceksiniz. Başarılı olmaları, yanınızda olmaları sizi çok mutlu edecek. Birlikte olduğunuz her günün ne kadar değerli olduğunun farkına varın ve onlara sımsıkı sarılın. Aşk hayatınızda ise işler tam tıkırında olacak. Beklemediğiniz bir anda her şey karmakarışık sanırken, çok mutlu olacağınız günler yakın.