Oğlak bugün çok meşgul olacak, İkizler aşkı tadacak! 20 Kasım günlük burç yorumları

20 Kasım Cumartesi gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Oğlak bugün çok meşgul olacak, İkizler aşkı tadacak! 20 Kasım günlük burç yorumları

20 Kasım Cumartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 20 Kasım Cumartesi günlük burç yorumları:

Koç
Aşk ve romantizm alanında doruk noktasını yaşayabilirsiniz. Yolda bir büyük dönemece yaklaşan bir ilişki yaşıyorsunuz. Bugün hayatınızda çok güzel gelişmeler olacak. Arkadaşlarınızla aranızda bir iletişim sorunu yaşanıyor. Herkesle bu kadar hızlı yakınlaşmayın. Muhtemelen şimdilik iyi olabilirsiniz ama sonrasında başınıza büyük dertler açılabilir.

Boğa
Ortak yönleriniz sebebiyle birileriyle yakınlaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişi sanata, müziğe ve romantizme önem veriyor olabilir. Hemen ruh eşinizi bulduğunuzu sanmayın. İletişime geçin ama ilerlemeyi zamana yayın. İlk adımı atmak konusunda isteksiz olabilirsiniz. Ama her zaman karşınızdaki kişi ilk adımı atmak zorunda değil. İlginiz varsa çekinmeyin ve bir adım atın. Doğru kişiyleyseniz o bir adım size 3-4 adım olarak geri dönecektir.

İkizler
Aşk ve romantizm bugün sizin yanınızda olacak sevgili İkizler. Aradığınız insan tipi konusunda çok seçici davranıyorsunuz. Bu yüzden yalnız kalabilirsiniz. Aşk bir alışveriş listesi değildir. Karşınızdaki kişinin nasıl olmasını istiyorsanız hepsini bir kağıda yazmayı bırakın. Aşk ani olarak gelişen bir duygudur. İşlerin nasıl yürüyeceğine dair gerçekçi bir senaryo oluşturamazsınız. Bırakın işler doğal yoldan ilerlesin.

Yengeç
Eğer aşk hayatınızda bir şeyler değişmeye, işler karışmaya başlarsa aşırı tepki vermeyin. Muhtemelen yapmanız gereken şey partneriniz ile oturup konuşmaktır. Hemen bir sonuca varmak yerine, arkanıza yaslanın ve olayları sindire sindire karşınızdaki kişiyi de düşünerek karar alın. Sırf duygularınız patlamaya hazır bir bomba gibi olduğu için, karşınızdakine hayatı zindan etmeyin.

Aslan
Aşk ve romantizm konuları söz konusu olduğunda, duygularınız manipüle edilebiliyor. Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, aşk hayatınızda kararları etkilenerek değil, mantığınızla alın. Gizli tutmak istediğiniz şeyleri, yakınlarınıza anlatmak yerine sır saklamayı öğrenin. Aşk hayatınıza değer verin ve arkadaşlarınızla olan sınırlarınızı iyi çizin.

Başak
Hayatınızın belirli alanları hızla genişliyor. Romantik yönlerle bağlandığınız birini kaybetme aşamasında olabilirsiniz. Bu hamlenizin sebebi sizden kaynaklanıyor. Çünkü etrafınızdaki insanların görüşlerine çok takılıyorsunuz. Yolunda gitmeyen şeyler için ısrar ediyor, bunları yağmaya insanları zorluyorsunuz. Dikkatinizi başka bir alana yöneltmenin zamanı sizce de gelmedi mi?

Terazi
Bugün sevdiğiniz biriyle aranızda ciddi tartışmalar dönebilir. Yaşanan anlaşmazlıklar büyük sorunları da beraberinde getirecek. Sevdiklerinizle aranızı sıkı ve yakın tutun. Arkadaşlarınız arasında bir şeytan olabilir. Düşmanınızı tanımak için küçük oyunlara başvurabilirsiniz. Şu anda yeni bir duruma karşı hazırlıksızsınız. İş hayatınızda küçük aksamalar olabilir. Mali açıdan bugün şanlısınız.

Akrep
Bugün aşk ve romantizm konusu olduğunda, arka koltukta bir yaklaşım sergiliyor olabilirsiniz. Bu kötü bir şey değildir. Aslında bu tutum sizin lehinize çalışıyor. Akışa ayak uydurun ve başkasından ilk hamleyi bekleyerek, kendinize zaman ayırmayı tercih edin. Her zaman ilk adımı başkasından bekliyor olabilirsiniz. Ama bugün bu hareketi beklemekte haklı olacaksınız.

Yay
Bugün şehvetli bir gün olabilir. Eğer özel biri tarafından şımartılıyorsanız, karşınızdaki kişinin sizi gerçekten sevip sevmediğinden emin olmalısınız. Yaşadığınız kötü deneyimlerden ders çıkarmak sizin için iyi olabilir. İlk başta küçük pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili dedikodulara kulak asmayın. İletişimi sadece partnerinizle sağlarsanız, aranızdaki güveni de zedelememiş olursunuz. Küçük bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızı bozmayın. Onlara ihtiyacınız olan günler yakın.

Oğlak
Zihniniz şu anda çok meşgul olabilir. Birçok şey için çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir iş değişimi, şehir değişimi ya da ev değişimine maruz kalabilirsiniz. Esnek ve uyumlu biri olmanızdan dolayı, adaptasyon süreciniz de aynı şekilde hızlı olacak. Ne yazık ki aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, çok fazla utangaç birisiniz. Partneriniz bu durumdan keyif almıyor. Onunla iletişim kuramıyor oluşunuz kalpleri kırabilir.

Kova
Hayallerinizdeki romantik partneri bulmaktan sakın vazgeçmeyin. Çünkü bugün çok şanslı bir gündesiniz. Konuşmak, harekete geçmek için tam zamanı. Pes etmeden yolunuza devam edin. Belki de bugün ilk görüşte aşkı tadacaksınız. Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin ve sosyalleşmeye özen gösterin. Yakın zamanda bir terfi alabilir ve maddi açıdan rahatlayabilirsiniz.

Balık
Bugün birini aramak için büyük bir savaş vereceksiniz. Telefonunuzu kaldırın ve o aramayı yapın. Özlediğiniz biriyle iletişime geçmek, sizi çok iyi hissettirecektir. Bu nedenle de arama yapın. Karşınızdaki kişinin de sizi düşündüğünü gördüğünüzde ne kadar doğru bir karar aldığınızın farkına varacaksınız. Yeni arkadaşlarla tanışacak ama onlara hemen ısınamayacaksınız.