Netflix oyunları nasıl oynanır, Netflix oyunları ücretli mi?

Netflix platformu yeni özelliğini duyurdu. Bu özellikle birlikte artık uygulamada oyun oynanabilecek. Dizi ve film izlemenin yanında Android işletim sistemi olan telefona sahip herkes oyun oynayabilecek. Netflix oyunları nasıl oynanır, ücretli mi? İşte tüm soruların yanıtları...

Netflix oyunları nasıl oynanır, Netflix oyunları ücretli mi?

Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix, yeni özelliğini tüm dünyaya duyurdu. Başlangıçta bir test aşamasında olan özellik artık herkesin kullanımına açıldı. Dizi ve film izlemenin yanında artık platformdan oyun da oynanabilecek. Bu özellikle birlikte aboneler büyük bir heyecan yaşadı. Herkes bu fikrin enteresan olduğu düşüncesiyle şimdiden oyunları oynamaya başladı bile. Peki Netflix'te nasıl oyun oynanıyor? İşte cevabı...

NETFLİX'TE OYUN NASIL OYNANIR?
Oyun oynamak için Netflix'e abone olmanız gerekiyor. Abone olduktan sonra Android cihazınız varsa mobil uygulamaya girin ve oyunlar sekmesinden istediğiniz oyunu seçin. Oyunu oynamak için mobil cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Bu işlemlerden sonra oyunları çevrimdışı olarak rahatlıkla oynayabilirsiniz. İnternet olmadan da keyifle oyun oynayabileceksiniz.

NETFLİX'TE KAÇ TANE OYUN BULUNUYOR?
Netflix'te toplamda şimdilik 5 oyun bulunuyor. Stranger Things 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast, Teeter Up isimli oyunları indirerek oynayabilirsiniz.

NETFLİX OYUNLARI ÜCRETLİ Mİ?
Oyunlar ücretli değil ve şu an için oyun içi satın alma gibi bir durum da söz konusu değil. O yüzden rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz. Sadece Netflix abonelik ücretlerini ödemeniz gerekecek. Hepsi bu kadar.

NETFLİX İOS İÇİN OYUNLAR GELECEK Mİ?
Platform şimdilik sadece Android cihazlar için bu özelliği getirdi ancak daha sonra iOS işletim sistemine sahip olan telefonlar için de özellik kullanıma girecek.