Mükemmel Oje İçin İzlenmesi Gereken Adımlar

Makyaj tüyolarında bugün şimdi sizlere Mükemmel Oje İçin İzlenmesi Gereken Adımlar nelerdir bilgiler vereceğiz.

Mükemmel Oje İçin İzlenmesi Gereken Adımlar

Pek çok kız ojeyi sever ama mükemmel bir şekilde süremezler. Bu da onlara istenen sonuçları vermez. İşte size mükemmel bir oje için izlemeniz gereken adımları anlatacağız.

  1. Fırçanın ucuna oje sürün: Daha sonra oje görünümünün güzelliğini bozan fazlalık ve topaklanmaların önüne geçmek için tırnağın sol alt tarafından önce sağa sonra ortasına doğru uygulamaya başlayın.
  2. Boya fırçası: Tırnak çevresindeki derideki oje artıkları tırnaklarınızın görünümünü tamamen bozar, bu yüzden eski göz farı fırçanızı kullanarak bu artıklardan kurtulun. Sadece oje çıkarıcıya (aseton) koyun ve ardından oje uzantılarını onunla çıkarın. Mükemmel bir sonuç alacaksınız.
  3. Çabuk kuruyan boya: Tırnaklarınızı kurutup çatlattıkları için çabuk kuruyan ojelerden kaçının.
  4. Boyayı kurutmak için soğuk su: Tırnaklarınızı boyadıktan sonra ellerinizi soğuk suyun altına sokun veya parmak uçlarınızı buz küplerine koyun, bu ojenin çabuk kurumasına yardımcı olacaktır.
  5. Birçok boya katmanı: Birkaç kalın boya katmanı uygulamaktan kesinlikle kaçının çünkü kurumaz ve bozuk bir görünüme sebep olur. Kalın boya katmanlarını istediğiniz renge göre en fazla iki veya üç katman olacak şekilde ince katmanlarla değiştirin.
  6. Ojenizi saklamak için en iyi yer: Ojenizi kapalı ve güneşe maruz kalmayan bir yerde saklayınız çünkü güneş ve nem faktörleri ojenin dokusunu ve rengini olumsuz etkiler.
  7. Oje şişesini kullanmadan önce sallamayın: Bir şişe ojeyi asla sallamayın, çünkü bu, katmanlar arasına hava girmesine ve dolayısıyla dokusunun bozulmasına neden olur.