MasterChef'in ünlü şefi Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek'ten kötü haber

MasterChef yarışmasının ünlü şefi İtalyan Danilo Zanna, Türkiye'de tanıştı Tuğçe Demirbilek ile 9 yıllık bir evliliği var. İkilinin mutluluğu gözlerinden okunurken gelen sondakika haberi magazin basınına adeta bomba gibi düştü.

MasterChef'in ünlü şefi Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek'ten kötü haber

MasterChef'in ünlü şefi Danilo Zanna, aksanlı Türkçe konuşmasıyla, sevecenliğiyle, güleryüzlü oluşuyla seyirciye kısa sürede kendisini çok sevdirdi. Türkiye'ye kısa bir süreliğine gelen ama eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra burada kalan Zanna, eşiyle 9 yıldır mutlu bir evlilik yürütüyordu. Sosyal medya paylaşımlarında da sürekli olarak mutlulukları görülen çift, ayrılık yoluna girdi.

DANİLO ZANNA VE TUĞÇE DEMİRBİLEK BOŞANIYOR

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Zanna ile Demirbilek boşanıyor. Çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdı. Etiler'de birlikte yaşadıkları evden ayrılan Zanna, oğlu Zeno Tibet'e uzak olmamak için yine Etiler'de ayrı bir eve çıktı. İkili şimdilik bir boşanma davası açmadı. Ayrılık sebepleri ise tam olarak bilinmiyor.

TUĞÇE DEMİRBİLEK'TEN İMALI PAYLAŞIMLAR

Tuğçe Demirbilek'in yaptığı paylaşımlar, ilişki sebebiyle yaşadığı kırgınlığı da gözler önüne koyuyor. 15 Eylül'de sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demirbilek, "Benim post’larım herhangi birine işaret etmiyor. Ama ayakkabı sana uyuyorsa giyebilirsin Cinderella" ifadelerinin kullanıldığı bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafın altına arkadaşlarından alkış emojileriyle destek geldi.

DANİLO ZANNA AŞKINI BU SÖZLERLE ANLATMIŞTI

Zanna, Demirbilek'e olan aşkını, "Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve âşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik" diyerek anlatmıştı.