Makyajsız gördükleri Bülent Ersoy'u soru yağmuruna tuttular! "İndir artık o mikrofonu"

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, bir estetik merkezinden çıkarken görüntülendi. Magazincilerin sorularına cevap veren Ersoy, bölgeden uzaklaşmak isterken sürekli sorulara maruz kalınca az daha düşüyordu. Yaptıkları programa değinen ve Zeki Müren hakkında konuşan Ersoy, kedisinin de yakında gideceğini söyleyerek herkesi üzdü.

Makyajsız gördükleri Bülent Ersoy'u soru yağmuruna tuttular! "İndir artık o mikrofonu"

Türk müziğinin ustalarından Bülent Ersoy, bir estetik merkezinden çıkarken görüntülendi. Binadan çıktığı sırada etrafını saran magazincilerin soru yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı, sorulara yanıt verme konusunda pek de istekli değildi. "Benzemez Kimse Bize" isimli yeni bir programa başlayan Ersoy, Mustafa Keser ile birlikte şarkılar söyleyerek herkesi ilk bölümüyle eğlendirdi.

KOVULMADIM DAHA VARMIŞ DEMEK Kİ

Canlı yayında sosyal medyayı yıkan bölümde, Ersoy'un alkol aldığı bile iddia edildi. Üstelik Ersoy, mikrofonunu açık unuttu ve "Kovulduk" dedi. Magazin ekibi de bu soruyu sordu. Karşılığında Ersoy, "Kovulmadım daha varmış demek ki. Espri yaptım canım. Onlar alkollü dedi ben bir şey demedim" dedi.

HER ŞEYE AÇIĞIM BEN

Estetik merkezinden çıktığı sırada bir operasyon geçirip geçirmediğinin sorulması üzerine Ersoy, "Bir operasyon geçirmedim ama bu yaptırmayacağım demek değil. Her şeye açığım ben" dedi.

İNDİR ARTIK MİKROFONU

Gazetecilerin sorularını yanıtlamaya çok istekli görünmeyen Ersoy, teşekkür ederek ilerledi ama gazeteciler peşini bırakmadı. Hatta tam da bu sırada dengesini kaybedip az daha düşecekti. Bu kez de Zeki Müren hakkında soru sorulunca Ersoy yanıtladı ve "Çok büyük bir ustaydı malum olduğu üzere. Büyük bir üzüntü her yıl yeniden yine musiki adına büyük bir kayıptı. Ama hepsi gittiler. Geçmiş ola geri de gelmezler. Bir ben kaldım ben de giderim artık. İndir artık mikrofonu" dedi.

Kaynak: TV100