Kral Kayberse kitabının konusu nedir? Kral Kaybederse dizi ne zaman başlayacak, oyuncuları kim?

Türkiye'nin dizi sektöründe önemli bir konuma gelen Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabı Kral Kaybederse, önümüzdeki dizi sezonunda ekranlara dizi olarak gelebilir. Bu haber sonrasında kitabın konusu ve dizinin başlama tarihi ve oyuncuları merak edildi. İşte kitaba dair bilgiler...

Kral Kayberse kitabının konusu nedir? Kral Kaybederse dizi ne zaman başlayacak, oyuncuları kim?

Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlarla ününe ün katan Gülseren Budayıcıoğlu, şimdi de başka bir kitabının dizi olmasıyla gündemde. Budayıcıoğlu'na ait olan Kral Kaybederse kitabınıın diziye uyarlanma ihtimali doğdu. Hatta Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in de yıllar sonra bu dizide oynayacağı iddia edildi.

KRAL KAYBEDERSE KONUSU NEDİR?

Kral Kaybederse, yaşanmış olaylardan yazılan bir kitap. Kenan, iyi görünen ama narsist, vurdumduymaz bir kişinin hayatını konu ediniyor. Çocukluğunda yaşadıklarının ileride hayatını nasıl şekillendirdiğine bir bir tanık olduğumuz Kenan'ın etrafında kadınlar pervane olur ancak egosu yerle bir olan adamın yolu sonunda psikiyatristle kesişir. Normalin dışında etik sayılamayacak bir yaşam süren Kenan, insanda nefret duygusu yaratır ama tüm davranışlarının altında koca bir acı yatar. Tüm bu acıları gördüğü seanslarla açığa çıkan Kenan hakkında tüm önyargılarınızdan dolayı pişman olacaksınız.

KRAL KAYBEDERSE HANGİ KANALDA OLACAK?

Ünlü kitap diziye dönüştüğünde muhtemelen Star ya da Show ekranlarında olacak. Budayıcıoğlu'nun eserleri bu zamana kadar Kanal D, TV8 ve TRT1 ekranlarında yayınlanmıştı. Şimdi de yeni diziyle bir kanal daha Budayıcıoğlu'nun eserleriyle ünlenecek.

KRAL KAYBEDERSE'DE KİMLER OYNAYACAK?

Dizi için konuşulan isimler tam olarak belli olmazken ortaya çok büyük bir iddia atıldı. Aşk-ı Memnu ile büyük ses getiren Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in bu dizide rol paylaşacağı düşünülüyor.