Kovanın içi içine sığmayacak, Akrepler dostluğun temellerini atacak! İşte günlük burç yorumları

6 Kasım Cumartesi gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Kovanın içi içine sığmayacak, Akrepler dostluğun temellerini atacak! İşte günlük burç yorumları

6 Kasım Cumartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 6 Kasım Cumartesi günlük burç yorumları:

Koç
Bugün kendinizi güvende hissedebilirsiniz ve tam olarak ne istediğinize dair güçlü bir fikre sahip olmalısınız. Bilgi sahibi olmak tam anlamıyla güçtür. Başkaları sizin üzerinizde güç kullanmaya çalışıyor. Özellikle bugün, yanların kalmasına izin vermeyin. Birbirinize karşı değil, birbirinizle birlikte çalışarak güç elde edebilirsiniz.

Boğa
Bugün aklınızda çok şey var. Kafanıza işlenmesi gereken tonlarca bilgi varmış gibi hissedeceksiniz. Büyük projelere yönelik çalışmalarınızı bir an önce bitirmeniz yararınıza olacak. En iyi politika, kendinizi hızlandırmaktır. İşlerinizi halledin ve geriye dinlenmesi kalsın. Rahatlamak için savsaklamayı bırakın ve hemen işe koyulun.

İkizler
Bugün başkalarının sözlerini çok takmamaya çalışın. Her yorum için saatlerinizi harcamak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden ilgilenmeyin ve başkalarına çok fazla kafa yormayın. Bu hayat tamamen sizin hayatınız. O yüzden kendinizle ilgilenin ve gerisini boşverin gitsin.

Yengeç
Uzun vadeli trendler artık önemli bir doruğa geliyor. Dramatik bir dönem yaşayacaksınız. Parasal olarak düşüşler olacak ama her kötü dalga vurduktan sonra geri çekilir. Bu geri çekilme sürecinde hızlı bir şekilde toparlanma yaşayabilirsiniz. Aşk cephesinde her şey yolunda. Mutlusunuz ve ilişkiniz rayında ilerliyor.

Aslan
Yaptığınız bir iş varsa buna ara verin ve etrafınızdaki insanların yaptıklarına bakın. Planlarınızı diğerlerininkine göre kontrol edin ve güçlerinizi birleştirin. Bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. Bu nedenle doğru hamleleri bekleyin ve fırsatları elinizden kaçırmayın. Bugün ne kadar çok deneyim elde ederseniz yarın için tecrübeniz aynı ölçüde daha iyiye gider.

Başak
Bugün çok enerjik bir gün geçireceksiniz. Gruba olan katkınız çok önemli. Tüm taraflar arasında olumlu ilişkiler geliştirmelisiniz. Büyük düşünün. Farklı bakış açıları kazanmazsanız sorunları atlatamazsınız. Bilgi ve özgürlüğe olan açlığınızı giderin. Bilgi size ayrı bir özgüven verecektir. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın.

Terazi
Bugün iletişim kanallarınızı açık tutun. Kimseye sırt çevirmeyin ve arkadaşlarınızla anlaşma yoluna gidin. Kendinizle ilgili ciddi planlarınız var. Olayların duygusal yönüne takılıp kalmayın. Gerçeklerle ilgilenin. Zor günler geçiriyor olabilirsiniz. Ama hepsinden öte hedefleriniz için dik durmak zorundasınız. Partnerinizi hayal kırıklığa uğratmayın.

Akrep
Büyük seyahat planlarınızı yapmadan önce diğerlerine katılın. Günün hakim rüzgarları sayesinde en küçük fikir ani bir karara dönebilir. Bugünlerde çok güzel arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Sürekli olarak sevdiklerinizle sınanıyor ve kötü arkadaşlıklar yaşıyorsunuz. Ama artık böyle sorununuz olmayacak. Dostluğu buldunuz.

Yay
Bugün tek bir şeye takılıp kalmayın. Yapacağınız aktiviteler ne kadar çeşitli olursa, yapbozun farklı parçalarını birleştirmeniz de o kadar kolay olur. Büyük düşünmek için iyi bir gün. Ne kadar çok şey bilirseniz sorunlar karşısında o kadar etkili olabilirsiniz. Etkili bir şekilde çoklu görev yapmayı öğrenin.

Oğlak
Bugün bir kafa karmaşası yaşıyor olabilirsiniz. Çevrenizde bazı özellikleriniz nedeniyle çok sevilmiyorsunuz. Sürekli olarak cimri olmakla suçlanıyorsunuz. Tutumlu ve cimri olmak arasındaki farkın dozunu kaçırdığınızın farkına varmalısınız. Bu noktada yapabileceğiniz en önemli şey, enerjinizi hareket halinde tutmak olacak. Bağlarınızı güçlendirin ve hatalarınızın farkına varın.

Kova
Bugün içiniz içinize sığmıyor olabilir. Bir yerde uzun süre sabit kalmak istemiyorsunuz. Her yere gitmek, her şeyi almak, alışveriş yapmak, spor yapmak, film izlemek yani aklınıza ne gelirse yapmak istiyorsunuz. Sevdiklerinizle buluşmak için harika bir gündesiniz.

Balık
Arkadaş kitlenizle bugün aranız çok güzel olacak. Kendiniz olmaya özen gösterin. Yapmacık dostluklardan, sevimsiz samimiyetten uzak olun. Başkalarından gelen soru ve yorumlara karşı açık olun. Eleştiriyi sevmiyorsunuz ama bu hayatın bir parçası.