Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Sultan San'dan kötü haber!

YouTube üzerinden yayınlanan Konuşanlar adlı komedi programı ile ünlenen Hasan Can Kaya, yönetmen Sultan San ile 2.5 yıldır aşk yaşarken, çiftten ayrılık haberleri geldi. Bu karar herkesi şaşırttı. Çünkü ikilinin birbirini çok sevdiği ve değer verdiği biliniyordu.

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Sultan San'dan kötü haber!

YouTube üzerinden yayınlanarak ününe ün katan Konuşanlar adlı komedi programı ile ünlenen Hasan Can Kaya, ani bir hamle ile Exxen platformuna geçti ve artık programlarını orada yapmayı sürdürüyor. Kaya, yönetmen Sultan San ile 2 buçuk yıldır bir ilişki yaşıyordu. Ancak ikili ayrılık kararı aldı.

HASAN CAN KAYA İLE SULTAN SAN AYRILDI

Haberler.com'un haberine göre, Acun Ilıcalı ile anlaşarak daha da ünlenen Kaya, kendisinden 6 yaş büyük olan Sultan San ile yollarını ayırdı. Ayrılık haberlerine yanıt veren Kaya, karşılıklı olarak bir ayrılık kararı aldıklarını, ancak arka planda bir özel sebep olmadığını belirtti. İş ilişkilerinin kaldığı yerden devam edeceğini de söyleyen ünlü komedyen, yalnızca birlikteliklerinin sonlandığını ifade etti.

1.jpg

GÜLDÜR GÜLDÜR'DE YÖNETMENLİK DE YAPMIŞTI

Sultan San ismi Hasan Can Kaya ile anılsa da, ünlü yönetmen birçok komedi programlarında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik yaptı. San, Güldür Güldür, Güldüy Güldüy, Beşer Beşer gibi şovlarda yönetmen olarak da bulundu. Daha sonra San ile Kaya'nın aşk ilişkileri işe döndü ve ikili Konuşanlar için kolları sıvadı. Projenin yönetmenliğini de San üstlendi. Aşkları çok konuşulan ve beğenilen ikili 2 buçuk bir aşk hayatı sonrasında yolları ayırmaya karar verdi.

154665287-1071856556653743-7086311607413779322-n.jpg