Koç tüm güvenini yitirecek, Boğa eleştirileri görmezden gelecek! 15 Kasım günlük burç yorumları

15 Kasım Pazartesi gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Koç tüm güvenini yitirecek, Boğa eleştirileri görmezden gelecek! 15 Kasım günlük burç yorumları

15 Kasım Pazartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 15 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları:

Koç
Ne söylediğinize, ağzından çıkan kelimelere bugün dikkat edin. Büyük yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Bugünkü ruh haliniz, pek iyi yönde olmayacak. Mutsuz ve agresif bir yapınız olacak. Başınızı ağrıtacak olaylar yaşayabilirsiniz. Üzülebilir ya da kırılabilirsiniz. Güven kelimesi sizin için bugün büyük bir yıkıma uğrayacak.

Boğa
Hangi yolu seçerseniz seçin, insanlarla birlikte bir proje yapabilecek kadar uyumlusunuz. Size anlayışsız gözüyle bakıyorlar ama aslında öyle değilsiniz. İnsanlar sizden çok şey bekliyor. Sakin ve gerçekçi bakışınız sayesinde iş hayatında iyi bir duruş sergiliyorsunuz. Sorunlarınızı halletmek için kendinize zaman verin. Yaptığınız hareketler için kendinize güvenin. Başkalarının size olan olumsuz bakışlarını görmezden gelin ve özgüvenli olun.

İkizler
Birisi size karşı duygusal olarak tokat atıyor gibi hissedebilirsiniz. Bugün çok sert bir problem yaşayacaksınız. Savunmasız kalacak ve yakınınızdan aldığınız bu darbe nedeniyle şok olacaksınız. Bir ihanet, güvensizlik ya da dostunuzun sahtekarlığıyla karşılaşabilirsiniz. Neyin doğru ya da neyin yanlış olduğunu ayırt edemeyebilirsiniz. Duygularınız çok değerli. Başkalarının size zorbalık etmesine izin vermeyin. Bu noktada sizin de başkasına karşı zorbalık etme hakkınızın olmadığını da unutmayın.

Yengeç
Bugün kendinizi çok bitkin ve yorgun hissedeceksiniz. Adım attığınız bir konuda endişeleriniz var. Buna değip değmediğini iyi düşünün. Umutsuzluğa kapıldığınız anlarda hepsinin geçeceğini hatırlayın. Acı deneyimler yaşayabilirsiniz. Ama bunların hepsi geride kalacak. Aklınızı başınıza alın. İnsanları hayatınızdan çıkarmaktan korkmayın. Kötü fikirli insanlarla bir aradaysanız varlıklarının da bir anlamı olmadığını anlayın.

Aslan
Hedefinizi şaşırmış durumdasınız. Ne amacıyla yaşadığınızı, hedeflerinizin ne olduğunu, bu hayattaki isteklerinizin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bu sıralar yaşadığınız kafa karışıklığını es geçin. Bu konuda moralinizin bozulmasına da izin vermeyin. Kazandığınızı hissedebilirsiniz ama arka planda ciddi kayıplarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ciddi olun ve niyetinizi açıkça belli edin.

Başak
İki rakip takımın parçası olmayı keşfedeceksiniz. Muhtemelen bu bir maç olabilir, eğlenceli bir yarış olabilir. Bir tarafta yer alacaksınız. İki taraf da sizin için önemli bazı anlamlar taşıyor. Bu nedenle küçük pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Hain olmakla suçlanabilir ya da birilerini kırabilirsiniz. Canınızı sıkmayın. Dostlarınızı hiçbir şeye değişmeyin ve tavrınızı net şekilde ortaya koyun.

Terazi
Çok uyumlu bir yapınız var. Bu yüzden insanlarla aranız çok iyi ve her gruba rahatlıkla dahil olabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında bir köstebek var ve yararınıza değil her zaman zararınıza konuşuyor. Bu kişiye dikkat etmelisiniz. Hem itibarınızı hem de dostlarınızı sizden uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir. Kulaklarınızı ve gözlerinizi açık tutun. Bu sıralar başınıza bela alabilirsiniz.

Akrep
Hayatınızı dönüştürmek için çok güçlü bir güce sahipsiniz. Öyle görünmese de aslında yapabileceğiniz çok seçenek var. Sizi geride tutan en büyük engel ruh haliniz. Hiçbir şey yapmak istemiyor, sadece bir yerden bir yere sürükleniyorsunuz. Depresyondasınız ama kendinize açıklamaya da korkuyorsunuz.

Yay
Her şey istediğiniz düzende değil tam tersine göre hareket ediyor. Özel hayatınızda beklediğiniz gibi giden şeyler pek yok. Aşk hayatında her şeyi batırmış olabilirsiniz. Büyük hislerle çıktığınız yol şu an size güzel görünmeyebilir.

Oğlak
Güçlü bir yapınız var ama bazen ikili oynuyorsunuz. Sevdiğiniz insanlara karşı kötü duygular besliyorsunuz ve bu durum sık sık gerçekleşiyor. İkiyüzlü davranmayı kısa süre içinde bırakmalısınız. Yoksa çevrenizdeki herkesin yavaş yavaş yok olduğunu ve yalnız kaldığınızı göreceksiniz.

Kova
Bu sıralar yaşayacaklarınızı tamamen akışına bırakın. Her şeyin bir plana göre işlemesine izin verin. Sakin ve mantıklı hareket edin. Arkadaşlarınıza yüzde 100 güvenmeyin ve onlara tüm sırlarınızı açmayın. Sırtınıza ekstra yük almayın. Canınızın sıkkın olduğu bir gün olacak. Kimseye söz vermeyin ve yeni kararlar almayın. Ciddi kararlar için iyi bir günde değilsiniz.

Balık
İşler istediğiniz gibi değil tam tersi istikamete doğru yol alıyor. Birçok yol deneyebilirsiniz. Bazı insanlar hayatlarında tek bir yol çizerken, bazıları da birden çok yol dener. Siz, işinizi sağlama alan ve birden çok plan yapan taraftasınız. İşler iyi değilse bir başka plan deneyin ve hızla yol alın.