Kırmızı Oda'ya şok transfer! O Ses Türkiye'nin jürisi oyunculuğa adım attı

Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu, OGM Pictures yapımı TV8 dizisi Kırmızı Oda'ya O Ses Türkiye'nin bir dönem en ünlü jürilerinden biri olan ünlü sanatçı dahil oluyor. Dizide "Dara"yı canlandıracak olan isim, sizi de şaşkına çevirecek.

Kırmızı Oda'ya şok transfer! O Ses Türkiye'nin jürisi oyunculuğa adım attı

TV8 ekranlarında yayınlanan OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan gerçek hikayeleri konu edinmeye devam ediyor. İlk sezonunda büyük ses getiren ve hikayeleriyle herkesi sarsan dizi, yeni sezonda da usta oyuncularla izleyicileri buluşturmaya devam ediyor.

GÖKHAN ÖZOĞUZ, KIRMIZI ODA'YA GELİYOR

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın haberine göre, yeni bölümlerde sürekli yeni oyuncular ve yeni hikayelerin yer aldığı diziye bu kez O Ses Türkiye'de de jüri koltuğunda oturan Gökhan Özoğuz dahil oluyor. Dizide "Dara" karakterine hayat verecek olan ünlü sanatçı, ilk kez televizyon dizisine adım atmış olacak.

go.jpg

O SES TÜRKİYE'DEN SONRA EKRANLARDA YER ALMADI

Daha çok siyasi çıkışlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı, bu kez de duygusallığı ve gerçekliği had safhada olan Kırmızı Oda'da gerçeklerle yüzleşen Dara'yı canlandıracak. Bu haber herkeste büyük bir şaşkınlık yarattı. Çünkü Özoğuz konserler haricinde ekranlardan uzak durmayı tercih eden isimler arasında geliyor. O Ses Türkiye sonrasında da bir organizasyonda yer almayan ünlü sanatçı, şimdi Türkiye'nin en popüler dizilerinden birine dahil olunca, heyecanlar da arttı.